Menu
Strona głównaPolityka prywatności

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu internetowego www.elektra-lampy.pl

1. Niniejszy dokument określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Klientów Sklepu Internetowego dostępnego pod adresem www.elektra-lampy.pl .

2. Właścicielem Sklepu Internetowego oraz administratorem danych osobowych Klientów - osób fizycznych - i użytkowników, których dane dotyczą jest firma:
Firma Handlowa "Elektra" Lucyna Bukowy z siedzibą w Tarnowie przy ul. Parkowej 49; NIP 873-116-65-70 REGON :852646219;wpis do Ewidencji Działalności Gospodarczej nr 21446/2001 prowadzonej przez Prezydenta Miasta Tarnowa .
Adres e-mail: biuro@elektra-lampy.pl
tel. 14 636 56 23
tel. 602 350 014

zwana dalej Administratorem i będąca jednocześnie Sprzedawcą.

3. Dane osobowe zbierane przez Administratora za pośrednictwem Sklepu Internetowego są przetwarzane zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz.UE.L Nr 119, str. 1) (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, RODO) oraz innymi aktualnie obowiązującymi, tj. przez cały okres przetwarzania określonych danych, przepisami prawa o ochronie danych osobowych. Dane osobowe oznaczają informacje o zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osobie fizycznej (zwane dalej Danymi Osobowymi). Możliwa do zidentyfikowania osoba fizyczna to osoba, którą można bezpośrednio lub pośrednio zidentyfikować, w szczególności na podstawie identyfikatora jak imię i nazwisko, numer identyfikacyjny, identyfikator internetowy, dane o lokalizacji, jeden lub kilka szczególnych czynników określających fizyczną, genetyczną, psychiczną, ekonomiczną, kulturową lub społeczną tożsamość osoby fizycznej.

4. Administrator dokłada szczególnej staranności do poszanowania prywatności Klientów odwiedzających jego Sklep Internetowy.

§ 1 Rodzaj przetwarzanych danych, cele oraz podstawa prawna

1. Administrator zbiera informacje dotyczące osób fizycznych dokonujących czynności prawnej niezwiązanej bezpośrednio z ich działalnością, osób fizycznych prowadzących we własnym imieniu działalność gospodarczą lub zawodową oraz osób fizycznych reprezentujących osoby prawne lub jednostki organizacyjne niebędące osobami prawnymi, którym ustawa przyznaje zdolność prawną, prowadzące we własnym imieniu działalność gospodarczą lub zawodową, zwanych dalej Klientami.

2. Cele przetwarzania Danych Osobowych Klientów przez Administratora to w szczególności:

a) rejestracja konta w Sklepie Internetowym, w celu utworzenia indywidualnego konta i zarządzania tym kontem. Podstawa prawna - niezbędne do wykonania umowy o świadczenie usługi Konta - art. 6 ust. 1 lit. b RODO;

b) składanie zamówienia w Sklepie Internetowym, w celu wykonania umowy sprzedaży. Podstawa prawna - niezbędne do wykonania umowy sprzedaży - art. 6 ust. 1 lit. b RODO;

c) subskrypcja Newslettera, w celu wykonania umowy, której przedmiotem jest usługa świadczona drogą elektroniczną. Podstawa prawna - zgoda osoby, której dane te dotyczą, na wykonywanie umowy o świadczenie usługi Newsletter - art. 6 ust. 1 lit. a RODO.

3. Przy rejestracji konta dla usługi Newsletter w Sklepie Internetowym, Klient podaje następujące dane:

a) adres e-mail.

4. Przy składaniu zamówienia w Sklepie Internetowym, Klient podaje następujące dane:

a) adres e-mail;

b) dane adresowe: kod pocztowy i miejscowość, kraj, ulica, numer domu/mieszkania;

c) imię i nazwisko;

d) numer telefonu.

5. Przedsiębiorcy podają dane powyższe oraz dodatkowo:

a) Nazwę firmy Przedsiębiorcy;

b) numer NIP.

6. Przy korzystaniu z usługi Newsletter, Klient podaje dane:

a) adres e-mail;

b) numer telefonu.

7. Podczas korzystania ze Sklepu Internetowego mogą być również pobierane dodatkowe informacje, w tym: adres IP przypisany do komputera Klienta lub zewnętrzny adres IP dostawcy Internetu, domena, rodzaj przeglądarki, czas dostępu, typ systemu operacyjnego.

8. Od Klientów mogą być również pobierane dane nawigacyjne, w tym informacje o linkach i odnośnikach, w które zdecydują się kliknąć lub innych czynnościach wykonywanych w naszym Sklepie Internetowym. Podstawa prawna - prawnie uzasadniony interes - art. 6 ust. 1 lit. f RODO, umożliwiający lepsze korzystanie z usług świadczonych drogą elektroniczną.

9. W celu ustalania, dochodzenia i egzekucji roszczeń mogą być przetwarzane również, niektóre dane osobowe podane przez Klienta w ramach korzystania z funkcjonalności, między innymi: imię, nazwisko, dane dotyczące korzystania usług, jeśli roszczenia wynikają ze sposobu, w jaki Klient korzysta z usług, inne dane niezbędne do udowodnienia istnienia roszczenia, w tym rozmiarów poniesionej szkody. Podstawa prawna - prawnie uzasadniony interes - art. 6 ust. 1 lit. f RODO, polegający na ustaleniu, dochodzeniu i egzekucji roszczeń oraz na obronie przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami i innymi organami państwowymi.

10. Dane osobowe zbierane przez Administratora są mu dobrowolnie podawane, w związku z zawieranymi umowami sprzedaży, czy także świadczeniem usług za pośrednictwem Sklepu Internetowego, z tym zastrzeżeniem, że niepodanie określonych w formularzach danych w procesie Rejestracji uniemożliwia Rejestrację i założenie Konta Klienta, zaś w sytuacji składania zamówienia bez Rejestracji Konta Klienta, uniemożliwi złożenie i realizację zamówienia.

§ 2 Komu możemy przekazywać Twoje dane oraz jaki czas są przechowywane

1. Katalog odbiorców Danych Osobowych przetwarzanych przez Administratora wynika przede wszystkim z zakresu usług z jakich korzysta Klient. Dane osobowe Klienta przekazywane są dostawcom usług, z których korzysta Administrator przy prowadzeniu Sklepu Internetowego. Dostawcy usług Administratora, którym przekazywane są dane osobowe, w zależności od uzgodnień umownych i okoliczności, podlegają poleceniom Administratora co do celów i sposobów przetwarzania tych danych - podmioty przetwarzające - lub samodzielnie określają cele i sposoby ich przetwarzania – administratorzy.

a) Podmioty przetwarzające – Administrator korzysta z dostawców, którzy przetwarzają dane osobowe wyłącznie na polecenie Administratora i są to między innymi dostawcy usług hostingu lub usług teleinformatycznych, usługi księgowe, dostarczający systemy do marketingu, systemy do analizy ruchu w Sklepie Internetowym, systemy do analizy skuteczności kampanii marketingowych, firmy wykonujące kampanie marketingowe, firmy serwisujące oprogramowanie.

b) Administratorzy - Administrator korzysta również z dostawców, którzy nie działają wyłącznie na jego polecenie i sami ustalają cele i sposoby wykorzystania danych osobowych Klientów. Świadczą oni usługi płatności elektronicznych oraz usługi bankowe.

2. Lokalizacja - Dostawcy usług mają siedzibę w Polsce oraz w innych krajach Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG).

3. Dane osobowe Klientów przechowywane są:

a) W sytuacji gdy podstawą przetwarzania danych osobowych jest przekazywana na to zgoda, dane osobowe Klienta przetwarzane są przez Administratora do chwili, gdy zgoda zostanie odwołana. Po jej odwołaniu dane osobowe są przechowywane przez okres odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń jakie może podnosić Administrator i jakie mogą być podnoszone wobec niego. Jeżeli przepis szczególny nie stanowi inaczej, termin przedawnienia wynosi 10 lat, a dla roszczeń o świadczenia okresowe oraz roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej 3 lata.

b) W sytuacji gdy podstawą przetwarzania danych jest wykonanie umowy, wówczas dane osobowe Klienta przetwarzane są przez Administratora tak długo, ile jest to niezbędne do wykonania umowy. Po tym czasie dane osobowe są przetwarzane przez okres odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń. Jeśli przepisy szczególne nie stanowią inaczej, termin przedawnienia wynosi 10 lat, dla roszczeń o świadczenia okresowe i roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej 3 lata.

4. W sytuacji dokonania zakupu w Sklepie Internetowym, dane osobowe mogą być przekazywane, w zależności od wyboru Klienta, poniższym podmiotom, w celu dostarczenia zamówionych w Sklepie Internetowym produktów:

a) DPD Polska z siedzibą w Warszawie;

5. W przypadku, gdy Klient Sklepu Internetowego wybierze płatność poprzez system płatności przelewy24.pl, jego dane osobowe są przekazywane w zakresie niezbędnym dla realizacji płatności spółce DialCom24 Sp. z o.o. 60-327 Poznań, ul. Kanclerska 15 NIP 781-173-38-52, REGON 634509164 Sąd Rejonowy Poznań, VIII Wydz. Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego Nr KRS 0000306513.

6. Dane osobowe nawigacyjne mogą być wykorzystywane w celu zapewnienia Klientom lepszej obsługi, analizy danych statystycznych i dostosowania Sklepu Internetowego do preferencji Klientów oraz do administrowania Sklepem Internetowym.

7. W przypadku, gdy Klient wybierze usługę subskrypcji Newslettera, Administrator będzie wysyłał informacje na jego adres e-mail lub wiadomości SMS na jego telefon komórkowy, zawierające informacje handlowe o promocjach, obniżkach, nowych produktach dostępnych w jego Sklepie Internetowym.

8. W przypadku skierowania do Administratora żądania udostępnia danych, udostępni on dane osobowe uprawnionym organom państwowym, w szczególności jednostkom organizacyjnym Prokuratury, Policji, Prezesowi Urzędu Ochrony Danych Osobowych, Prezesowi Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów lub Prezesowi Urzędu Komunikacji Elektronicznej.

§ 3 Pliki cookies oraz adresy IP

1. Stosowane przez Administratora pliki cookies służą przede wszystkim optymalizacji obsługi osób odwiedzających podczas korzystania ze Sklepu Internetowego oraz dają możliwość opracowywania statystyk odwiedzin prezentowanych produktów w Sklepie Internetowym. Pliki te zapisywane są przez Administratora na urządzeniu końcowym osoby odwiedzającej Sklep Internetowy, jeżeli przeglądarka internetowa na to pozwala. Pliki cookies zwykle zawierają nazwę domeny, z której pochodzą, swój „czas wygaśnięcia" oraz indywidualną, losowo wybraną liczbę identyfikującą te pliki.

2. Wykorzystywane są dwa rodzaje plików cookies:

a) Cookies sesyjne - po zakończeniu sesji przeglądarki lub wyłączeniu komputera, zapisane informacje są usuwane z pamięci urządzenia. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych oraz żadnych informacji poufnych z komputerów Klientów;

b) Cookies trwałe - są przechowywane w pamięci urządzenia końcowego Klienta i pozostają do momentu ich skasowania lub wygaśnięcia. Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych oraz żadnych informacji poufnych z komputera Klientów.

3. Administrator wykorzystuje pliki cookies własne w celu:

a) uwierzytelniania Klienta w Sklepie Internetowym i zapewnienia mu sesji Klienta po zalogowaniu się w Koncie Klienta;

b) anonimowych statystyk i analiz, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Klienci korzystają ze Sklepu Internetowego.

4. Administrator wykorzystuje cookies zewnętrzne w celu:

a) zbierania danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych Google Analytics - administrator cookies zewnętrznego: Google Inc z siedzibą w USA;

b) prezentowania reklam z serwisu Google AdSense - administrator cookies zewnętrznego: Google Inc z siedzibą w USA;

c) promowania Sklepu Internetowego w serwisie Facebook.com - administrator cookies zewnętrznego: Facebook Inc z siedzibą w USA lub Facebook Ireland z siedzibą w Irlandii;

5. Mechanizm plików cookies jest całkowicie bezpieczny dla komputerów Klientów Sklepu Internetowego. Klient może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do swojego urządzenia. Zmiany ustawień, o których mowa, Klient może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików Cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o każdorazowym zamieszczeniu Cookies na Urządzeniu Klienta. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików Cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej. Blokowanie plików cookies może wpłynąć, na niektóre funkcjonalności dostępne w Sklepie Internetowym.

6. Administrator może gromadzić adresy IP Klientów. Adres IP jest to numer przydzielany komputerowi osoby odwiedzającej Sklep Internetowy przez dostawcę usług internetowych. Adres IP jest wykorzystywany przez Administratora przy diagnozowaniu problemów technicznych z serwerem, tworzeniu analiz statystycznych i udoskonalaniu Sklepu Internetowego.

7. Sklep Internetowy zawiera linki i odnośniki do innych stron internetowych w Internecie a Administrator nie ponosi odpowiedzialności za zasady ochrony prywatności obowiązujące na tych stronach.

§ 4 Prawa i obowiązki osoby, której Dane Osobowe dotyczą

1. Prawo do cofnięcia zgody - podstawa prawna art. 7 ust. 3 RODO.

a) Klient ma prawo do cofnięcia każdej zgody, jakiej udzielił Administratorowi.

b) Cofnięcie zgody ma skutek od chwili wycofania zgody.

c) Cofnięcie zgody nie wpływa zasadniczo na przetwarzanie wykonywane przez Administratora zgodnie z prawem przed jej cofnięciem.

d) Cofnięcie zgody nie powoduje żadnych negatywnych konsekwencji dla Klienta Sklepu Internetowego, może jednak uniemożliwić dalsze korzystanie z usług lub funkcjonalności, które mogą być jedynie świadczone za zgodą.

2. Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych - podstawa prawna art. 21 RODO.

a) Klient ma prawo w dowolnym momencie do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych osobowych, w tym profilowania, jeżeli Administrator przetwarza jego dane w oparciu o prawnie uzasadniony interes, np. marketing produktów i usług, prowadzenie statystyki korzystania z poszczególnych funkcjonalności Sklepu Internetowego oraz ułatwienie korzystania ze Sklepu Internetowego, oraz badanie satysfakcji Klienta.

b) Rezygnacja z otrzymywania wiadomości handlowych dotyczących produktów lub usług, wysłana poprzez e-mail, będzie sprzeciwem Klienta na przetwarzanie jego danych osobowych, w tym profilowania w tych celach.

c) Jeżeli sprzeciw Klienta okaże się zasadny i Administrator nie będzie miał innej podstawy prawnej do przetwarzania danych osobowych, dane Klienta zostaną usunięte, wobec przetwarzania których, Klient wniósł ten sprzeciw.

3. Prawo do usunięcia danych, prawo do bycia zapomnianym - podstawa prawna art. 17 RODO.

a) Klient ma prawo do wysłania żądania usunięcia wszystkich, lub niektórych danych osobowych.

b) Klient ma prawo do żądania usunięcia danych osobowych, jeśli:

a. dane osobowe nie są już niezbędne do celów, w których zostały zebrane, lub w których były przetwarzane;

b. Klient wycofał zgodę, w zakresie w jakim dane Klienta były przetwarzane w oparciu o jego zgodę;

c. wniósł sprzeciw wobec wykorzystywania jego danych w celach handlowych czy marketingowych;

d. dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem;

e. dane osobowe muszą zostać usunięte w celu wywiązania się z obowiązku prawnego przewidzianego w prawie Unii lub prawie Państwa członkowskiego, któremu Administrator podlega;

f. dane osobowe zostały zebrane w związku z oferowaniem usług społeczeństwa informacyjnego.

c) Pomimo żądania usunięcia danych osobowych, w związku z wniesieniem sprzeciwu lub wycofaniem zgody, Administrator może zachować, niektóre dane osobowe w zakresie, w jakim przetwarzanie jest niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń, jak również do wywiązania się z prawnego obowiązku wymagającego przetwarzania ich na mocy prawa Unii lub prawa państwa członkowskiego, któremu podlega.

4. Prawo do ograniczenia przetwarzania danych - podstawa prawna art. 18 RODO.

a) Klient Sklepu Internetowego ma prawo do żądania ograniczenia przetwarzania jego danych. Zgłoszenie takiego żądania uniemożliwia korzystanie z określonych funkcjonalności lub usług, z których korzystanie będzie się wiązało z przetwarzaniem danych objętych tym żądaniem.

b) Klient Sklepu Internetowego ma prawo do żądania ograniczenia wykorzystania danych osobowych w następujących sytuacjach:

a. przy niezgodności swoich danych osobowych, wówczas Administrator ogranicza ich wykorzystanie na czas potrzebny do sprawdzenia poprawności tych danych;

b. gdy przetwarzanie danych jest niezgodne z prawem, a Klient nie żąda usunięcia ich lecz ograniczenia ich wykorzystywania;

c. gdy dane osobowe Klienta przestały być niezbędne do celów, w których zostały zebrane lub wykorzystywane ale są one potrzebne Klientowi w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń;

d. gdy wniósł sprzeciw wobec wykorzystania jego danych, wówczas ograniczenie następuje na czas potrzebny do rozważenia, czy ze względu na szczególną sytuację, ochrona interesów, praw i wolności Klienta przeważa nad interesami, które realizuje Administrator, przetwarzając dane Klienta.

5. Prawo dostępu do danych, podstawa prawna art. 15 RODO.

a) Klient ma prawo uzyskać od Administratora potwierdzenie, czy przetwarza jego dane osobowe, a jeżeli tak, Klient ma prawo:

a. uzyskać dostęp do swoich danych osobowych;

b. uzyskać informacje o celach przetwarzania i odbiorcach lub kategoriach odbiorców tych danych, planowanym okresie przechowywania danych lub o kryteriach ustalania tego okresu, o prawach przysługujących Klientowi na mocy RODO oraz o prawie wniesienia skargi do organu nadzorczego, o źródle danych, o zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym o profilowaniu oraz o zabezpieczeniach stosowanych w związku z przekazaniem tych danych poza Unię Europejską;

c. uzyskać kopię swoich danych osobowych.

6. Prawo do sprostowania danych - podstawa prawna art. 16 RODO.

a) Klient ma prawo do żądania od Administratora niezwłocznego sprostowania jego danych osobowych, które są nieprawidłowe. Z uwzględnieniem celów przetwarzania, Klient ma prawo żądania uzupełnienia niekompletnych danych osobowych, w tym przez przedstawienie dodatkowego oświadczenia, wysyłając e-mail na adres poczty elektronicznej Administratora.

7. Prawo do przenoszenia danych - podstawa prawna art. 20 RODO.

a) Klient ma prawo do otrzymania swoich danych, które dostarczył Administratorowi, a następnie przesłać je do innego, wybranego przez siebie, administratora danych osobowych. Klient Sklepu Internetowego ma także prawo żądać, by wskazane jego dane osobowe zostały przesłane przez Administratora bezpośrednio takiemu administratorowi, o ile jest to możliwe technicznie. W tej sytuacji Administrator prześle takie dane Klienta w formacie pliku CSV, który jest formatem powszechnie używanym.

8. W przypadku żądania przez Klienta spełnienia jego powyższych praw, Administrator ma prawo spełnić je lub odmówić mu, a uczyni to niezwłocznie.

9. Klient ma prawo zgłaszać do Administratora skargi, zapytania oraz wnioski dotyczące przetwarzana jego danych osobowych oraz realizacji przysługujących mu uprawnień.

10. Klient ma prawo żądać od Administratora przekazania kopii standardowych klauzul umownych wysyłając zapytanie na adres poczty elektronicznej Administratora.

11. Klientowi przysługuje prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w zakresie naruszenia jego praw do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

§ 5 Zabezpieczenie Danych Osobowych

1. Administrator oświadcza, iż dokłada wszelkich starań, aby zapewnić Klientom wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania ze Sklepu Internetowego i w tym celu:

a) stosuje wymagane prawem środki techniczne i organizacyjne, w szczególności w zakresie bezpieczeństwa przetwarzania Danych Osobowych;

b) stosuje środki zapewniające zdolność do ciągłego zapewnienia poufności, integralności, dostępności i odporności systemów i usług przetwarzania;

c) zdolność do szybkiego przywrócenia dostępności Danych Osobowych i dostępu do nich w razie incydentu fizycznego lub technicznego;

d) zapewnia Klientom Sklepu Internetowego bezpieczne i szyfrowane połączenie podczas przesyłania danych osobowych oraz podczas logowania się do Konta Klienta, stosując certyfikat SSL.

2. Wszelkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji, danych osobowych, w tym także dotyczące podejrzenia udostępniania plików zawierających wirusy, należy zgłaszać Administratorowi poprzez pocztę elektroniczną na e-mail: biuro@elektra-lampy.pl

§ 6 Postanowienia końcowe

1. W sprawach nie uregulowanych w Polityce Prywatności mają zastosowanie przepisy prawa dotyczące przetwarzania Danych Osobowych, w tym RODO.

2. Obecna wersja Polityki Prywatności obowiązuje od dnia 25.05.2018 r.

Szukaj

Wpisz szukany produkt


Wyszukiwanie zaawansowane
...jest pusty

NUTA 1 Luminex 4832 Kinkiet nowoczesny brąz
Szybki podgląd
169,00 zł 84,50 zł
NUTA 3 Luminex 4835 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
395,00 zł 197,50 zł
LESMO Eglo 900292 Lampa zewnętrzna kinkiet LED IP44
Szybki podgląd
514,90 zł
EREMITANA Eglo 900189 Lampa zewnętrzna kinkiet LED IP55
Szybki podgląd
299,90 zł
TREVIOLO Eglo 98746 Lampa zewnętrzna LED kinkiet IP44
Szybki podgląd
267,90 zł
CISTIERNA 2 Eglo 900284 Lampa zewnętrzna kinkiet IP44
Szybki podgląd
179,90 zł
LAGASCO Eglo 98736 Lampa zewnętrzna kinkiet LED IP44
Szybki podgląd
209,90 zł
SPIAZZINA Eglo 900132 Lampa zewnętrzna kinkiet LED IP55
Szybki podgląd
219,90 zł
GONARO Eglo 32695 Lampa sufitowa łazienkowa spot IP44
Szybki podgląd
319,90 zł 189,90 zł
COLINDRES Eglo 94838 Lampa ogrodowa kinkiet IP44
Szybki podgląd
299,90 zł 189,90 zł
MIRAFLORES Eglo 97743 Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
589,90 zł 299,90 zł
HELIA Reality 331903-06 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
211,00 zł 109,00 zł
LARIX Italux MX93708-9B Lampa sufitowa plafon kryształowy
Szybki podgląd
2,409,00 zł 1,927,20 zł
LUCID Italux MD51104-5A Lampa sufitowa kryształowa
Szybki podgląd
3,704,00 zł 1,852,00 zł
PRINCIPE Eglo 39404 Lampa sufitowa kryształowa LED
Szybki podgląd
2,599,90 zł 1,499,90 zł
PICTURE LIGHT Reality 215311-01 Lampa obrazowa LED
Szybki podgląd
278,00 zł 152,00 zł
CONO SpotLight 6261 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
59,00 zł 38,35 zł
QUADRATINO Reality 824703-07 Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
190,00 zł 109,00 zł
STELLAR Reality 324303-06 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
494,00 zł 271,70 zł
CUBE Reality 608808-06 Lampa sufitowa plafon
Szybki podgląd
419,00 zł 209,00 zł
CALVOS Eglo 96598 Lampa listwa oświetleniowa Spot LED
Szybki podgląd
374,90 zł 164,90 zł
VANILA Reality 72711010 Kinkiet reflektorek szary
Szybki podgląd
152,00 zł 89,00 zł
LAVERNO Italux MT-202621--B Lampa stołowa Vintage
Szybki podgląd
193,00 zł 135,00 zł
ANANTA Italux AD20004-1 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
276,00 zł 193,00 zł
STRIP Eglo 83325 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
139,90 zł 79,00 zł
QUADRATINO Reality 824744-07 Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
242,00 zł 145,00 zł
SAN CARLO 97576 Eglo Lampa sufitowa dla dzieci
Szybki podgląd
294,90 zł 149,90 zł
ANIKA Reality 630903-06 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
269,00 zł 139,00 zł
NOELL Italux 338 BL Lampa ogrodowa kinkiet IP44
Szybki podgląd
164,00 zł 66,00 zł
FRAMPTON 1 Eglo 49154 Lampa sufitowa wisząca Vintage
Szybki podgląd
229,90 zł 139,90 zł
PREMIO Reality 522501-07 Lampa stołowa nocna
Szybki podgląd
134,00 zł 71,91 zł
DREAM Reality 322833-06 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
308,00 zł 185,00 zł
RAMBLA Eglo 98376 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
329,90 zł 164,91 zł
ALEXA Italux HP-710AG-01M-8989BM Kinkiet LED reflektorek
Szybki podgląd
139,00 zł 58,00 zł
RITA Reality 815401-06 Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
177,00 zł 119,00 zł
BRIXHAM Eglo 49267 Lampa sufitowa wisząca Vintage
Szybki podgląd
199,90 zł 159,90 zł
TUBULAR Italux 202E-SS Lampa ogrodowa kinkiet IP44
Szybki podgląd
150,00 zł 127,50 zł
COMUNERO 2 Eglo 97336 Lampa ogrodowa kinkiet IP44
Szybki podgląd
139,90 zł 89,90 zł
BIAGIO Reality 327003-06 Lampa wisząca kryształowa
Szybki podgląd
636,00 zł 329,00 zł
SANOSTI Italux WL-86778-1B Lampa LED łazienkowa kinkiet IP44
Szybki podgląd
299,00 zł 185,00 zł
DENISE Reality 815604-06 Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
445,00 zł 212,00 zł
ARONA Reality N9137-17 Kinkiet nowoczesny
Szybki podgląd
159,00 zł 143,10 zł
MASERLO Eglo 31623 Lampa sufitowa LED
Szybki podgląd
389,90 zł 249,00 zł
FRUTI Reality 525701-01 Lampa stołowa nocna
Szybki podgląd
107,00 zł 63,00 zł
DELFIN Reality 520601-47 Lampa dla dzieci akwarium LED
Szybki podgląd
86,00 zł 64,50 zł
PEDREGAL Eglo 95754 Lampa sufitowa Spot LED
Szybki podgląd
659,90 zł 299,90 zł
TERNI Italux MB0118-1 Kinkiet nowoczesny
Szybki podgląd
100,00 zł 63,00 zł
WIRE Reality 998073 Lampa stołowa nocna
Szybki podgląd
290,00 zł 129,00 zł
CONRAD MaxLight T0010 Lampa stołowa nocna
Szybki podgląd
412,00 zł 239,00 zł
PENETO Eglo 94403 Oczka LED sufitowe Kpl.3 szt. mosiądz
Szybki podgląd
122,90 zł 62,90 zł
COCO Italux MDM-3941/1 BK Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
129,00 zł 103,00 zł
SANTINA Italux T0317-01S-U1GM Lampa stołowa nocna szara
Szybki podgląd
456,00 zł 209,00 zł
COSMO Reality 210404-06 Lampa łazienkowa nad lustro
Szybki podgląd
213,00 zł 129,00 zł
HELSINKI Reality 991408 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
79,00 zł 53,00 zł
PALOMA  Reality 126705-06 Lampa sufitowa wisząca LED
Szybki podgląd
736,00 zł 299,00 zł
DAKOTA Italux 8193-1P Lampa sufitowa wisząca kula
Szybki podgląd
560,00 zł 352,00 zł
ZOJA Reality 306205-04 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
269,00 zł 169,00 zł
ORLANDO MaxLight 5103W/WHNM Kinkiet do sypialni
Szybki podgląd
220,00 zł 110,00 zł
GLOSSY 2 Eglo 94737 Lampa listwa oświetleniowa LED
Szybki podgląd
262,90 zł 64,91 zł
PEDREGAL Eglo 95752 Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
372,90 zł 109,90 zł
LOOP Italux MB4801-2C Lampa łazienkowa nad lustro IP44
Szybki podgląd
228,00 zł 160,00 zł
CUBE Reality 208802-06 Kinkiet Nowoczesny halogenowy
Szybki podgląd
126,00 zł 65,01 zł
SEGMENT Reality 914024 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
119,00 zł 49,00 zł
PAULO Italux 8908-1W Lampa łazienkowa kinkiet IP44
Szybki podgląd
142,00 zł 63,00 zł
ORLANDO MaxLight 5103WA/WHNM Kinkiet do sypialni LED
Szybki podgląd
310,00 zł 235,00 zł
NOCITO 1 Eglo 95481 Lampa listwa oświetleniowa Spot LED
Szybki podgląd
409,90 zł 219,90 zł
IVORY Reality 740095-1 Lampa łazienkowa kinkiet LED IP44
Szybki podgląd
195,00 zł 105,01 zł
SPIDER Reality 807702-06 Lampa sufitowa listwa oświetleniowa
Szybki podgląd
93,00 zł 47,00 zł
MIRAFLORES Eglo 97744 Lampa sufitowa LED
Szybki podgląd
879,90 zł 439,90 zł
COCO Italux MDM-3941/3 GD Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
404,00 zł 215,00 zł
SANTINA Italux C0317-06L-U1GM Lampa sufitowa plafon szary
Szybki podgląd
675,00 zł 275,00 zł
CUBE Dekor Lampa nocna z abażurem PROMOCJA
Szybki podgląd
85,00 zł 59,00 zł
VIVINIA Reality 2182-17 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
625,00 zł 439,00 zł
ANITA Italux HP-710AG-01-825QZ Kinkiet LED reflektorek
Szybki podgląd
69,00 zł 34,00 zł
COSSANO Eglo 94953 Lampa stołowa nocna
Szybki podgląd
139,90 zł 69,90 zł
ELMIRA Italux HP-710IU-02-8571A Listwa oświetleniowa LED
Szybki podgląd
237,00 zł 191,00 zł
PIERINO Eglo 93694 Lampa listwa oświetleniowa LED
Szybki podgląd
282,90 zł 67,90 zł
RIDDLECOMBE Eglo 33024 Lampa sufitowa wisząca Vintage
Szybki podgląd
549,90 zł 274,91 zł
RITA Reality 615404-06 Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
720,00 zł 515,00 zł
LAZIO Italux 2549-LZ Lampa ogrodowa stojąca IP44
Szybki podgląd
98,00 zł 56,00 zł
KWADRAT Spot Light Lampa nowoczesna kinkiet PROMOCJA
Szybki podgląd
62,00 zł 37,75 zł
TIVOLI Italux 6631/G Lampa ogrodowa kinkiet zewnętrzny
Szybki podgląd
213,00 zł 109,00 zł
RUFUS Italux HP-918-03-2030 Lampa sufitowa reflektorki
Szybki podgląd
185,00 zł 72,00 zł
TERNI Italux MD0118F-3 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
369,00 zł 258,30 zł
COSSANO Eglo 94443 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
146,90 zł 59,90 zł
ANDREA Reality 132003-07 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
227,00 zł 129,00 zł
FOSTER Italux C29524F-3T Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
436,00 zł 209,00 zł
DAKOTA Italux 8192-1P Lampa sufitowa wisząca kula
Szybki podgląd
366,00 zł 230,00 zł
BALL Spot Light 5009482 Lampa LED sufitowa biała
Szybki podgląd
699,00 zł 524,00 zł
GALERIA Lampa LED obrazowa, łazienkowa nad lustro
Szybki podgląd
269,00 zł 215,20 zł
Żarówka LED E14 4W Eglo 11496 świecowa przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
17,90 zł
Żarówka LED E14 4W płomyk ciepła biała 3000K
Szybki podgląd
14,90 zł
Żarówka LED E14 4W płomyk zimna biała
Szybki podgląd
14,90 zł
PIGGY Reality 512701-07 Lampa LED biurkowa
Szybki podgląd
219,00 zł 129,00 zł
RONDO Eglo 85262 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
154,90 zł
Żarówka LED E14 4W Eglo 11497 płomyk przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
17,90 zł
Żarówka LED E14 4W Eglo 11499 przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
17,90 zł
Żarówka LED E27 6W Eglo 11503 kula przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
29,90 zł
Żarówka LED E27 4W Eglo 11502 kula przezroczysta
Szybki podgląd
29,90 zł
ESTERNA Reality C31370-2RT Lampa ogrodowa kinkiet IP54
Szybki podgląd
232,00 zł 109,00 zł
Żarówka LED E27 4W Eglo 11491 przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
18,90 zł

Nowoczesny internetowy sklep z lampami led oferuje produkty najwyższej jakości takie jak lampy vintage, szklane klosze do lamp oraz kinkiet led. Nasze produkty trafiają do szerokiego grona klientów, w naszej ofercie dostępna jest również lampa sufitowa, aluminiowa lampa stojąca, wodoodporna lampa ogrodowa oraz biurkowa lampa nocna. W promocyjnych cenach sprzedawana jest lampa łazienkowa i regulowana automatycznie lampa wisząca. Kupując żyrandol kryształowy to żarówka led dorzucana jest gratis do zamówienia. Drogi kliencie remontując mieszkanie lampa led to podstawa wyposażenia każdego domu. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi produktami oraz do zakupów, nasi konsultanci pomogą Ci dokonać zakupu tak abyś był zadowolony z naszych produktów.
Przejdź do panelu Kreator
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.