Menu
Strona głównaPolityka prywatności

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu internetowego www.elektra-lampy.pl

1. Niniejszy dokument określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Klientów Sklepu Internetowego dostępnego pod adresem www.elektra-lampy.pl .

2. Właścicielem Sklepu Internetowego oraz administratorem danych osobowych Klientów - osób fizycznych - i użytkowników, których dane dotyczą jest firma:
Firma Handlowa "Elektra" Lucyna Bukowy z siedzibą w Tarnowie przy ul. Parkowej 49; NIP 873-116-65-70 REGON :852646219;wpis do Ewidencji Działalności Gospodarczej nr 21446/2001 prowadzonej przez Prezydenta Miasta Tarnowa .
Adres e-mail: biuro@elektra-lampy.pl
tel. 14 636 56 23
tel. 602 350 014

zwana dalej Administratorem i będąca jednocześnie Sprzedawcą.

3. Dane osobowe zbierane przez Administratora za pośrednictwem Sklepu Internetowego są przetwarzane zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz.UE.L Nr 119, str. 1) (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, RODO) oraz innymi aktualnie obowiązującymi, tj. przez cały okres przetwarzania określonych danych, przepisami prawa o ochronie danych osobowych. Dane osobowe oznaczają informacje o zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osobie fizycznej (zwane dalej Danymi Osobowymi). Możliwa do zidentyfikowania osoba fizyczna to osoba, którą można bezpośrednio lub pośrednio zidentyfikować, w szczególności na podstawie identyfikatora jak imię i nazwisko, numer identyfikacyjny, identyfikator internetowy, dane o lokalizacji, jeden lub kilka szczególnych czynników określających fizyczną, genetyczną, psychiczną, ekonomiczną, kulturową lub społeczną tożsamość osoby fizycznej.

4. Administrator dokłada szczególnej staranności do poszanowania prywatności Klientów odwiedzających jego Sklep Internetowy.

§ 1 Rodzaj przetwarzanych danych, cele oraz podstawa prawna

1. Administrator zbiera informacje dotyczące osób fizycznych dokonujących czynności prawnej niezwiązanej bezpośrednio z ich działalnością, osób fizycznych prowadzących we własnym imieniu działalność gospodarczą lub zawodową oraz osób fizycznych reprezentujących osoby prawne lub jednostki organizacyjne niebędące osobami prawnymi, którym ustawa przyznaje zdolność prawną, prowadzące we własnym imieniu działalność gospodarczą lub zawodową, zwanych dalej Klientami.

2. Cele przetwarzania Danych Osobowych Klientów przez Administratora to w szczególności:

a) rejestracja konta w Sklepie Internetowym, w celu utworzenia indywidualnego konta i zarządzania tym kontem. Podstawa prawna - niezbędne do wykonania umowy o świadczenie usługi Konta - art. 6 ust. 1 lit. b RODO;

b) składanie zamówienia w Sklepie Internetowym, w celu wykonania umowy sprzedaży. Podstawa prawna - niezbędne do wykonania umowy sprzedaży - art. 6 ust. 1 lit. b RODO;

c) subskrypcja Newslettera, w celu wykonania umowy, której przedmiotem jest usługa świadczona drogą elektroniczną. Podstawa prawna - zgoda osoby, której dane te dotyczą, na wykonywanie umowy o świadczenie usługi Newsletter - art. 6 ust. 1 lit. a RODO.

3. Przy rejestracji konta dla usługi Newsletter w Sklepie Internetowym, Klient podaje następujące dane:

a) adres e-mail.

4. Przy składaniu zamówienia w Sklepie Internetowym, Klient podaje następujące dane:

a) adres e-mail;

b) dane adresowe: kod pocztowy i miejscowość, kraj, ulica, numer domu/mieszkania;

c) imię i nazwisko;

d) numer telefonu.

5. Przedsiębiorcy podają dane powyższe oraz dodatkowo:

a) Nazwę firmy Przedsiębiorcy;

b) numer NIP.

6. Przy korzystaniu z usługi Newsletter, Klient podaje dane:

a) adres e-mail;

b) numer telefonu.

7. Podczas korzystania ze Sklepu Internetowego mogą być również pobierane dodatkowe informacje, w tym: adres IP przypisany do komputera Klienta lub zewnętrzny adres IP dostawcy Internetu, domena, rodzaj przeglądarki, czas dostępu, typ systemu operacyjnego.

8. Od Klientów mogą być również pobierane dane nawigacyjne, w tym informacje o linkach i odnośnikach, w które zdecydują się kliknąć lub innych czynnościach wykonywanych w naszym Sklepie Internetowym. Podstawa prawna - prawnie uzasadniony interes - art. 6 ust. 1 lit. f RODO, umożliwiający lepsze korzystanie z usług świadczonych drogą elektroniczną.

9. W celu ustalania, dochodzenia i egzekucji roszczeń mogą być przetwarzane również, niektóre dane osobowe podane przez Klienta w ramach korzystania z funkcjonalności, między innymi: imię, nazwisko, dane dotyczące korzystania usług, jeśli roszczenia wynikają ze sposobu, w jaki Klient korzysta z usług, inne dane niezbędne do udowodnienia istnienia roszczenia, w tym rozmiarów poniesionej szkody. Podstawa prawna - prawnie uzasadniony interes - art. 6 ust. 1 lit. f RODO, polegający na ustaleniu, dochodzeniu i egzekucji roszczeń oraz na obronie przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami i innymi organami państwowymi.

10. Dane osobowe zbierane przez Administratora są mu dobrowolnie podawane, w związku z zawieranymi umowami sprzedaży, czy także świadczeniem usług za pośrednictwem Sklepu Internetowego, z tym zastrzeżeniem, że niepodanie określonych w formularzach danych w procesie Rejestracji uniemożliwia Rejestrację i założenie Konta Klienta, zaś w sytuacji składania zamówienia bez Rejestracji Konta Klienta, uniemożliwi złożenie i realizację zamówienia.

§ 2 Komu możemy przekazywać Twoje dane oraz jaki czas są przechowywane

1. Katalog odbiorców Danych Osobowych przetwarzanych przez Administratora wynika przede wszystkim z zakresu usług z jakich korzysta Klient. Dane osobowe Klienta przekazywane są dostawcom usług, z których korzysta Administrator przy prowadzeniu Sklepu Internetowego. Dostawcy usług Administratora, którym przekazywane są dane osobowe, w zależności od uzgodnień umownych i okoliczności, podlegają poleceniom Administratora co do celów i sposobów przetwarzania tych danych - podmioty przetwarzające - lub samodzielnie określają cele i sposoby ich przetwarzania – administratorzy.

a) Podmioty przetwarzające – Administrator korzysta z dostawców, którzy przetwarzają dane osobowe wyłącznie na polecenie Administratora i są to między innymi dostawcy usług hostingu lub usług teleinformatycznych, usługi księgowe, dostarczający systemy do marketingu, systemy do analizy ruchu w Sklepie Internetowym, systemy do analizy skuteczności kampanii marketingowych, firmy wykonujące kampanie marketingowe, firmy serwisujące oprogramowanie.

b) Administratorzy - Administrator korzysta również z dostawców, którzy nie działają wyłącznie na jego polecenie i sami ustalają cele i sposoby wykorzystania danych osobowych Klientów. Świadczą oni usługi płatności elektronicznych oraz usługi bankowe.

2. Lokalizacja - Dostawcy usług mają siedzibę w Polsce oraz w innych krajach Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG).

3. Dane osobowe Klientów przechowywane są:

a) W sytuacji gdy podstawą przetwarzania danych osobowych jest przekazywana na to zgoda, dane osobowe Klienta przetwarzane są przez Administratora do chwili, gdy zgoda zostanie odwołana. Po jej odwołaniu dane osobowe są przechowywane przez okres odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń jakie może podnosić Administrator i jakie mogą być podnoszone wobec niego. Jeżeli przepis szczególny nie stanowi inaczej, termin przedawnienia wynosi 10 lat, a dla roszczeń o świadczenia okresowe oraz roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej 3 lata.

b) W sytuacji gdy podstawą przetwarzania danych jest wykonanie umowy, wówczas dane osobowe Klienta przetwarzane są przez Administratora tak długo, ile jest to niezbędne do wykonania umowy. Po tym czasie dane osobowe są przetwarzane przez okres odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń. Jeśli przepisy szczególne nie stanowią inaczej, termin przedawnienia wynosi 10 lat, dla roszczeń o świadczenia okresowe i roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej 3 lata.

4. W sytuacji dokonania zakupu w Sklepie Internetowym, dane osobowe mogą być przekazywane, w zależności od wyboru Klienta, poniższym podmiotom, w celu dostarczenia zamówionych w Sklepie Internetowym produktów:

a) DPD Polska z siedzibą w Warszawie;

5. W przypadku, gdy Klient Sklepu Internetowego wybierze płatność poprzez system płatności przelewy24.pl, jego dane osobowe są przekazywane w zakresie niezbędnym dla realizacji płatności spółce DialCom24 Sp. z o.o. 60-327 Poznań, ul. Kanclerska 15 NIP 781-173-38-52, REGON 634509164 Sąd Rejonowy Poznań, VIII Wydz. Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego Nr KRS 0000306513.

6. Dane osobowe nawigacyjne mogą być wykorzystywane w celu zapewnienia Klientom lepszej obsługi, analizy danych statystycznych i dostosowania Sklepu Internetowego do preferencji Klientów oraz do administrowania Sklepem Internetowym.

7. W przypadku, gdy Klient wybierze usługę subskrypcji Newslettera, Administrator będzie wysyłał informacje na jego adres e-mail lub wiadomości SMS na jego telefon komórkowy, zawierające informacje handlowe o promocjach, obniżkach, nowych produktach dostępnych w jego Sklepie Internetowym.

8. W przypadku skierowania do Administratora żądania udostępnia danych, udostępni on dane osobowe uprawnionym organom państwowym, w szczególności jednostkom organizacyjnym Prokuratury, Policji, Prezesowi Urzędu Ochrony Danych Osobowych, Prezesowi Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów lub Prezesowi Urzędu Komunikacji Elektronicznej.

§ 3 Pliki cookies oraz adresy IP

1. Stosowane przez Administratora pliki cookies służą przede wszystkim optymalizacji obsługi osób odwiedzających podczas korzystania ze Sklepu Internetowego oraz dają możliwość opracowywania statystyk odwiedzin prezentowanych produktów w Sklepie Internetowym. Pliki te zapisywane są przez Administratora na urządzeniu końcowym osoby odwiedzającej Sklep Internetowy, jeżeli przeglądarka internetowa na to pozwala. Pliki cookies zwykle zawierają nazwę domeny, z której pochodzą, swój „czas wygaśnięcia" oraz indywidualną, losowo wybraną liczbę identyfikującą te pliki.

2. Wykorzystywane są dwa rodzaje plików cookies:

a) Cookies sesyjne - po zakończeniu sesji przeglądarki lub wyłączeniu komputera, zapisane informacje są usuwane z pamięci urządzenia. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych oraz żadnych informacji poufnych z komputerów Klientów;

b) Cookies trwałe - są przechowywane w pamięci urządzenia końcowego Klienta i pozostają do momentu ich skasowania lub wygaśnięcia. Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych oraz żadnych informacji poufnych z komputera Klientów.

3. Administrator wykorzystuje pliki cookies własne w celu:

a) uwierzytelniania Klienta w Sklepie Internetowym i zapewnienia mu sesji Klienta po zalogowaniu się w Koncie Klienta;

b) anonimowych statystyk i analiz, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Klienci korzystają ze Sklepu Internetowego.

4. Administrator wykorzystuje cookies zewnętrzne w celu:

a) zbierania danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych Google Analytics - administrator cookies zewnętrznego: Google Inc z siedzibą w USA;

b) prezentowania reklam z serwisu Google AdSense - administrator cookies zewnętrznego: Google Inc z siedzibą w USA;

c) promowania Sklepu Internetowego w serwisie Facebook.com - administrator cookies zewnętrznego: Facebook Inc z siedzibą w USA lub Facebook Ireland z siedzibą w Irlandii;

5. Mechanizm plików cookies jest całkowicie bezpieczny dla komputerów Klientów Sklepu Internetowego. Klient może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do swojego urządzenia. Zmiany ustawień, o których mowa, Klient może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików Cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o każdorazowym zamieszczeniu Cookies na Urządzeniu Klienta. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików Cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej. Blokowanie plików cookies może wpłynąć, na niektóre funkcjonalności dostępne w Sklepie Internetowym.

6. Administrator może gromadzić adresy IP Klientów. Adres IP jest to numer przydzielany komputerowi osoby odwiedzającej Sklep Internetowy przez dostawcę usług internetowych. Adres IP jest wykorzystywany przez Administratora przy diagnozowaniu problemów technicznych z serwerem, tworzeniu analiz statystycznych i udoskonalaniu Sklepu Internetowego.

7. Sklep Internetowy zawiera linki i odnośniki do innych stron internetowych w Internecie a Administrator nie ponosi odpowiedzialności za zasady ochrony prywatności obowiązujące na tych stronach.

§ 4 Prawa i obowiązki osoby, której Dane Osobowe dotyczą

1. Prawo do cofnięcia zgody - podstawa prawna art. 7 ust. 3 RODO.

a) Klient ma prawo do cofnięcia każdej zgody, jakiej udzielił Administratorowi.

b) Cofnięcie zgody ma skutek od chwili wycofania zgody.

c) Cofnięcie zgody nie wpływa zasadniczo na przetwarzanie wykonywane przez Administratora zgodnie z prawem przed jej cofnięciem.

d) Cofnięcie zgody nie powoduje żadnych negatywnych konsekwencji dla Klienta Sklepu Internetowego, może jednak uniemożliwić dalsze korzystanie z usług lub funkcjonalności, które mogą być jedynie świadczone za zgodą.

2. Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych - podstawa prawna art. 21 RODO.

a) Klient ma prawo w dowolnym momencie do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych osobowych, w tym profilowania, jeżeli Administrator przetwarza jego dane w oparciu o prawnie uzasadniony interes, np. marketing produktów i usług, prowadzenie statystyki korzystania z poszczególnych funkcjonalności Sklepu Internetowego oraz ułatwienie korzystania ze Sklepu Internetowego, oraz badanie satysfakcji Klienta.

b) Rezygnacja z otrzymywania wiadomości handlowych dotyczących produktów lub usług, wysłana poprzez e-mail, będzie sprzeciwem Klienta na przetwarzanie jego danych osobowych, w tym profilowania w tych celach.

c) Jeżeli sprzeciw Klienta okaże się zasadny i Administrator nie będzie miał innej podstawy prawnej do przetwarzania danych osobowych, dane Klienta zostaną usunięte, wobec przetwarzania których, Klient wniósł ten sprzeciw.

3. Prawo do usunięcia danych, prawo do bycia zapomnianym - podstawa prawna art. 17 RODO.

a) Klient ma prawo do wysłania żądania usunięcia wszystkich, lub niektórych danych osobowych.

b) Klient ma prawo do żądania usunięcia danych osobowych, jeśli:

a. dane osobowe nie są już niezbędne do celów, w których zostały zebrane, lub w których były przetwarzane;

b. Klient wycofał zgodę, w zakresie w jakim dane Klienta były przetwarzane w oparciu o jego zgodę;

c. wniósł sprzeciw wobec wykorzystywania jego danych w celach handlowych czy marketingowych;

d. dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem;

e. dane osobowe muszą zostać usunięte w celu wywiązania się z obowiązku prawnego przewidzianego w prawie Unii lub prawie Państwa członkowskiego, któremu Administrator podlega;

f. dane osobowe zostały zebrane w związku z oferowaniem usług społeczeństwa informacyjnego.

c) Pomimo żądania usunięcia danych osobowych, w związku z wniesieniem sprzeciwu lub wycofaniem zgody, Administrator może zachować, niektóre dane osobowe w zakresie, w jakim przetwarzanie jest niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń, jak również do wywiązania się z prawnego obowiązku wymagającego przetwarzania ich na mocy prawa Unii lub prawa państwa członkowskiego, któremu podlega.

4. Prawo do ograniczenia przetwarzania danych - podstawa prawna art. 18 RODO.

a) Klient Sklepu Internetowego ma prawo do żądania ograniczenia przetwarzania jego danych. Zgłoszenie takiego żądania uniemożliwia korzystanie z określonych funkcjonalności lub usług, z których korzystanie będzie się wiązało z przetwarzaniem danych objętych tym żądaniem.

b) Klient Sklepu Internetowego ma prawo do żądania ograniczenia wykorzystania danych osobowych w następujących sytuacjach:

a. przy niezgodności swoich danych osobowych, wówczas Administrator ogranicza ich wykorzystanie na czas potrzebny do sprawdzenia poprawności tych danych;

b. gdy przetwarzanie danych jest niezgodne z prawem, a Klient nie żąda usunięcia ich lecz ograniczenia ich wykorzystywania;

c. gdy dane osobowe Klienta przestały być niezbędne do celów, w których zostały zebrane lub wykorzystywane ale są one potrzebne Klientowi w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń;

d. gdy wniósł sprzeciw wobec wykorzystania jego danych, wówczas ograniczenie następuje na czas potrzebny do rozważenia, czy ze względu na szczególną sytuację, ochrona interesów, praw i wolności Klienta przeważa nad interesami, które realizuje Administrator, przetwarzając dane Klienta.

5. Prawo dostępu do danych, podstawa prawna art. 15 RODO.

a) Klient ma prawo uzyskać od Administratora potwierdzenie, czy przetwarza jego dane osobowe, a jeżeli tak, Klient ma prawo:

a. uzyskać dostęp do swoich danych osobowych;

b. uzyskać informacje o celach przetwarzania i odbiorcach lub kategoriach odbiorców tych danych, planowanym okresie przechowywania danych lub o kryteriach ustalania tego okresu, o prawach przysługujących Klientowi na mocy RODO oraz o prawie wniesienia skargi do organu nadzorczego, o źródle danych, o zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym o profilowaniu oraz o zabezpieczeniach stosowanych w związku z przekazaniem tych danych poza Unię Europejską;

c. uzyskać kopię swoich danych osobowych.

6. Prawo do sprostowania danych - podstawa prawna art. 16 RODO.

a) Klient ma prawo do żądania od Administratora niezwłocznego sprostowania jego danych osobowych, które są nieprawidłowe. Z uwzględnieniem celów przetwarzania, Klient ma prawo żądania uzupełnienia niekompletnych danych osobowych, w tym przez przedstawienie dodatkowego oświadczenia, wysyłając e-mail na adres poczty elektronicznej Administratora.

7. Prawo do przenoszenia danych - podstawa prawna art. 20 RODO.

a) Klient ma prawo do otrzymania swoich danych, które dostarczył Administratorowi, a następnie przesłać je do innego, wybranego przez siebie, administratora danych osobowych. Klient Sklepu Internetowego ma także prawo żądać, by wskazane jego dane osobowe zostały przesłane przez Administratora bezpośrednio takiemu administratorowi, o ile jest to możliwe technicznie. W tej sytuacji Administrator prześle takie dane Klienta w formacie pliku CSV, który jest formatem powszechnie używanym.

8. W przypadku żądania przez Klienta spełnienia jego powyższych praw, Administrator ma prawo spełnić je lub odmówić mu, a uczyni to niezwłocznie.

9. Klient ma prawo zgłaszać do Administratora skargi, zapytania oraz wnioski dotyczące przetwarzana jego danych osobowych oraz realizacji przysługujących mu uprawnień.

10. Klient ma prawo żądać od Administratora przekazania kopii standardowych klauzul umownych wysyłając zapytanie na adres poczty elektronicznej Administratora.

11. Klientowi przysługuje prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w zakresie naruszenia jego praw do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

§ 5 Zabezpieczenie Danych Osobowych

1. Administrator oświadcza, iż dokłada wszelkich starań, aby zapewnić Klientom wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania ze Sklepu Internetowego i w tym celu:

a) stosuje wymagane prawem środki techniczne i organizacyjne, w szczególności w zakresie bezpieczeństwa przetwarzania Danych Osobowych;

b) stosuje środki zapewniające zdolność do ciągłego zapewnienia poufności, integralności, dostępności i odporności systemów i usług przetwarzania;

c) zdolność do szybkiego przywrócenia dostępności Danych Osobowych i dostępu do nich w razie incydentu fizycznego lub technicznego;

d) zapewnia Klientom Sklepu Internetowego bezpieczne i szyfrowane połączenie podczas przesyłania danych osobowych oraz podczas logowania się do Konta Klienta, stosując certyfikat SSL.

2. Wszelkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji, danych osobowych, w tym także dotyczące podejrzenia udostępniania plików zawierających wirusy, należy zgłaszać Administratorowi poprzez pocztę elektroniczną na e-mail: biuro@elektra-lampy.pl

§ 6 Postanowienia końcowe

1. W sprawach nie uregulowanych w Polityce Prywatności mają zastosowanie przepisy prawa dotyczące przetwarzania Danych Osobowych, w tym RODO.

2. Obecna wersja Polityki Prywatności obowiązuje od dnia 25.05.2018 r.

Szukaj

Wpisz szukany produkt


Wyszukiwanie zaawansowane
...jest pusty

LANA Italux MB1787/1 WH Kinkiet z kryształami i abażurem
Szybki podgląd
189,00 zł
Klosz E27 BARCELONA szkło do lampy sufitowej, kinkietu
Szybki podgląd
65,00 zł
STRIP Eglo 83325 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
139,90 zł 79,00 zł
SEGMENT Reality 914026 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
148,00 zł 69,00 zł
Żarówka LED E14 4W Eglo 11603 płomyk biała 2700K
Szybki podgląd
19,90 zł
LIANA Reality 808604-04 Lampa listwa oświetleniowa mosiądz patyna
Szybki podgląd
159,00 zł 84,00 zł
LIANA Reality 808602-04 Lampa sufitowa mosiądz patyna
Szybki podgląd
89,00 zł 62,30 zł
LIANA Reality 808601-04 Kinkiet klasyczny mosiądz patyna
Szybki podgląd
49,00 zł 36,00 zł
Klosz kula 200 mm otwór 45 mm, otwarta spłaszczona szkło matowane
Szybki podgląd
78,00 zł
Klosz kula 300 mm otwór 100 mm zamknięta szkło matowe
Szybki podgląd
145,00 zł
CHARLOTTE Massive 33160/17/10 Kinkiet nowoczesny halogenowy
Szybki podgląd
119,00 zł 99,00 zł
Kinkiet Halogenowy SPIN,Nowoczesny Satyna PROMOCJA
Szybki podgląd
110,00 zł 79,00 zł
MASSIMO Italux HP-710AG-04-IUJ Listwa oświetleniowa, Lampa reflektorki
Szybki podgląd
225,00 zł 150,00 zł
LOOP Italux MB4801-1C Lampa łazienkowa IP44
Szybki podgląd
183,00 zł 112,00 zł
Klosz E14 Kostka szkło kremowe, do lampy sufitowej, kinkietu
Szybki podgląd
38,00 zł 26,60 zł
SONOX Reality 326601-07 Lampa sufitowa wisząca LED
Szybki podgląd
655,00 zł 367,00 zł
VICKY Italux MD0161C-4 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
365,00 zł 212,00 zł
DIONIS Eglo 89899 Lampa stołowa nocna
Szybki podgląd
197,90 zł 99,90 zł
HOOK Italux MB030101-1C Lampa łazienkowa kinkiet IP44
Szybki podgląd
146,00 zł 138,00 zł
ANELA Italux FH31791-BJ WH Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
160,00 zł 72,00 zł
LUCE Reality 308101-07 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
119,00 zł 72,00 zł
TERRA SpotLight Lampa Ogrodowa,Kinkiet Zewnętrzny IP44
Szybki podgląd
79,00 zł 43,45 zł
ANGEL Italux MX62703-12B Lampa sufitowa plafon kryształowy
Szybki podgląd
1,599,00 zł 1,439,10 zł
ARMAND Italux MDM-3129/1BK Lampa sufitowa wisząca czarna
Szybki podgląd
211,00 zł 148,01 zł
PECERO Eglo 93743 Lampa sufitowa LED reflektorki
Szybki podgląd
466,90 zł 124,91 zł
DENISE Reality 815601-06 Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
92,00 zł 46,00 zł
HARY-1 Italux Kinkiet reflektorek halogenowy
Szybki podgląd
44,20 zł 32,00 zł
FREMA Italux MB0228-2 Kinkiet nowoczesny halogenowy
Szybki podgląd
189,00 zł 22,00 zł
SOHO Eglo 85024 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
97,99 zł 49,00 zł
IRSINA Reality 323003-06 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
481,00 zł 237,00 zł
ELLE Italux MTM1778-1A Lampa stołowa nocna
Szybki podgląd
143,90 zł 79,00 zł
MAURANO Eglo 94724 Lampa listwa oświetleniowa spot LED
Szybki podgląd
559,90 zł 149,90 zł
HANIA Eglo 92105 Listwa Oświetleniowa LED,Lampa Reflektorki
Szybki podgląd
449,90 zł 149,90 zł
GALERIA Lampa LED obrazowa,łazienkowa nad lustro satyna
Szybki podgląd
175,00 zł 139,00 zł
MOROTAI Italux MD15044-3A-CF Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
431,00 zł 181,00 zł
Klosz KOPUŁA szkło białe matowane PROMOCJA !
Szybki podgląd
34,00 zł 19,00 zł
ROMA MaxLight 3136/2G9 NM Lampa obrazowa galeria
Szybki podgląd
325,00 zł 220,00 zł
DIAMOND Reality 215001-06 Kinkiet kryształowy LED
Szybki podgląd
215,00 zł 99,00 zł
ANELA Italux FH31793-AJ13 SN Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
474,00 zł 212,00 zł
GASPAR Italux HP-710AG-04-8FS Listwa oświetleniowa reflektorki
Szybki podgląd
231,00 zł 95,00 zł
ROYAL MaxLight T0314-01A Lampa stołowa nocna
Szybki podgląd
239,00 zł 159,00 zł
CARO Italux MB977A-4 Lampa łazienkowa kinkiet
Szybki podgląd
204,00 zł 176,00 zł
ELMIRA Italux HP-503A-03-8571A Listwa oświetleniowa LED
Szybki podgląd
330,00 zł 153,00 zł
STRIP Eglo 83325 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
139,90 zł 79,00 zł
FOSTER Italux C29524F-2T Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
302,00 zł 124,00 zł
TOKIO Reality 50800106 Lampa stołowa nocna
Szybki podgląd
132,00 zł 66,00 zł
VISCO Italux MD13119-01G Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
384,00 zł 255,00 zł
ORLANDO MaxLight 5103/5A BK/NM Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
550,00 zł 450,00 zł
SORRENTA Eglo 93764 Lampa sufitowa plafon LED z kryształami
Szybki podgląd
309,90 zł 209,90 zł
GIRONA 8W MaxLight 3188/8 Lampa łazienkowa nad lustro
Szybki podgląd
285,36 zł 162,00 zł
ANTELAO Eglo 39279 Lampa wisząca kryształowa LED
Szybki podgląd
2,299,00 zł 1,699,90 zł
IGOA Eglo 93248 Oczka LED sufitowe Kpl.3 szt Mosiądz patyna
Szybki podgląd
234,90 zł 54,60 zł
LAURI Italux MD1100341-5A Lampa LED sufitowa wisząca
Szybki podgląd
2,559,00 zł 640,00 zł
NAMELO Italux PND-8332-250-CH Lampa sufitowa wisząca kula
Szybki podgląd
307,00 zł 166,00 zł
REN 8W MaxLight W0015 Lampa łazienkowa nad lustro
Szybki podgląd
316,11 zł 115,00 zł
BAJO Italux 9341/1W-AB Kinkiet świecznikowy
Szybki podgląd
149,00 zł 100,00 zł
KANTAMI Italux MB1388R/M CH Lampa LED łazienkowa kinkiet IP44
Szybki podgląd
398,00 zł 309,00 zł
ALEANDRO Eglo 91755 Lampa stołowa nocna LED
Szybki podgląd
329,90 zł 249,90 zł
FRES 2 Eglo 94986 Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
447,90 zł 149,90 zł
CUBE Reality 208802-06 Kinkiet Nowoczesny halogenowy
Szybki podgląd
126,00 zł 65,01 zł
ALEXA Italux HP-710AG-01M-8989BM Kinkiet LED reflektorek
Szybki podgląd
139,00 zł 58,00 zł
CAPRI Italux 13615 Lampa ogrodowa stojąca IP44
Szybki podgląd
159,90 zł 119,90 zł
ROCKY Italux MD7104-3A Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
990,00 zł 891,00 zł
SANTINA Italux F0317-04M-T5E0 Lampa stojąca podłogowa biała
Szybki podgląd
839,00 zł 430,00 zł
FRES 2 Eglo 93884 Lampa sufitowa LED
Szybki podgląd
142,90 zł 35,90 zł
DAKOTA Italux 8192-1P Lampa sufitowa wisząca kula
Szybki podgląd
366,00 zł 230,00 zł
LIANA Reality 808602-04 Lampa sufitowa mosiądz patyna
Szybki podgląd
89,00 zł 62,30 zł
TERNI Italux MD0118F-3 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
369,00 zł 258,30 zł
Klosz kula 170 mm, otwór 70 mm zamknięta z kołnierzem szkło mat
Szybki podgląd
62,00 zł 40,00 zł
CLAP 1 Eglo 93734 Lampa stołowa nocna
Szybki podgląd
264,90 zł 46,90 zł
MIRANDA Italux MB8214-2A Kinkiet halogenowy
Szybki podgląd
565,00 zł 263,00 zł
ARDALES Eglo 93539 Lampa LED sufitowa plafon
Szybki podgląd
229,90 zł 139,90 zł
PALOMA  Reality 126708-06 Lampa sufitowa wisząca LED
Szybki podgląd
1,020,00 zł 399,00 zł
KAYA Reality 600402-04 Lampa sufitowa plafon
Szybki podgląd
165,00 zł 115,50 zł
RONCATO Eglo 93783 Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
389,90 zł 289,90 zł
Klosz E14 stożek szkło żółte do sufitowej, kinkietu
Szybki podgląd
21,00 zł 16,80 zł
COCO Italux MDM-3941/3 GD Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
404,00 zł 215,00 zł
KOSTKA Kinkiet nowoczesny PROMOCJA
Szybki podgląd
79,00 zł 51,35 zł
Lampa sufitowa oprawa stropowa ASPRO 60R Brilux
Szybki podgląd
29,00 zł 16,00 zł
MATYLDA Reality 619205-04 Lampa sufitowa plafon brąz
Szybki podgląd
355,00 zł 179,00 zł
SORANO Italux C49-2/BK-9 Lampa ogrodowa kinkiet zewnętrzny LED
Szybki podgląd
262,00 zł 134,00 zł
SANTINA Italux W0317-01A-T5E0 Kinkiet nowoczesny biały
Szybki podgląd
260,00 zł 103,00 zł
IMPERIAL Eglo 82742 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
999,90 zł 599,90 zł
FORNES Eglo 93909 Lampa sufitowa wisząca LED
Szybki podgląd
829,90 zł 414,95 zł
SONOX Reality 526601-07 Lampa stołowa nocna LED
Szybki podgląd
211,00 zł 137,00 zł
NAMELO Italux PND-8332-300-CP Lampa sufitowa wisząca kula
Szybki podgląd
419,00 zł 176,00 zł
VERDESCA Eglo 93922 Lampa sufitowa plafon LED z kryształami
Szybki podgląd
384,90 zł 119,90 zł
ELMIRA Italux HP-710IU-01-8571A Kinkiet LED reflektorek
Szybki podgląd
122,00 zł 98,00 zł
CONO SpotLight 6261 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
59,00 zł 38,35 zł
DENISE Reality 615604-06 Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
435,00 zł 239,00 zł
Żarówka LED E14 4W Eglo 11497 płomyk przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
17,90 zł
RONDO Eglo 85262 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
139,90 zł
Żarówka LED E14 4W Eglo 11496 świecowa przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
17,90 zł
Żarówka LED E14 4W płomyk ciepła biała 3000K
Szybki podgląd
14,90 zł
Żarówka LED E27 4W Eglo 11491 przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
18,90 zł
Żarówka LED E14 4W płomyk zimna biała
Szybki podgląd
14,90 zł
Żarówka LED E14 4W Eglo 11499 przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
17,90 zł
ESTERNA Reality C31370-2RT Lampa ogrodowa kinkiet IP54
Szybki podgląd
232,00 zł 109,00 zł
Żarówka LED E27 6W Eglo 11503 kula przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
29,90 zł
PIGGY Reality 512701-07 Lampa LED biurkowa
Szybki podgląd
219,00 zł 129,00 zł
Żarówka LED E27 4W Eglo 11502 kula przezroczysta
Szybki podgląd
29,90 zł

Nowoczesny internetowy sklep z lampami led oferuje produkty najwyższej jakości takie jak lampy vintage, szklane klosze do lamp oraz kinkiet led. Nasze produkty trafiają do szerokiego grona klientów, w naszej ofercie dostępna jest również lampa sufitowa, aluminiowa lampa stojąca, wodoodporna lampa ogrodowa oraz biurkowa lampa nocna. W promocyjnych cenach sprzedawana jest lampa łazienkowa i regulowana automatycznie lampa wisząca. Kupując żyrandol kryształowy to żarówka led dorzucana jest gratis do zamówienia. Drogi kliencie remontując mieszkanie lampa led to podstawa wyposażenia każdego domu. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi produktami oraz do zakupów, nasi konsultanci pomogą Ci dokonać zakupu tak abyś był zadowolony z naszych produktów.
Przejdź do panelu Kreator
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.