Menu
Strona głównaPolityka prywatności

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu internetowego www.elektra-lampy.pl

1. Niniejszy dokument określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Klientów Sklepu Internetowego dostępnego pod adresem www.elektra-lampy.pl .

2. Właścicielem Sklepu Internetowego oraz administratorem danych osobowych Klientów - osób fizycznych - i użytkowników, których dane dotyczą jest firma:
Firma Handlowa "Elektra" Lucyna Bukowy z siedzibą w Tarnowie przy ul. Parkowej 49; NIP 873-116-65-70 REGON :852646219;wpis do Ewidencji Działalności Gospodarczej nr 21446/2001 prowadzonej przez Prezydenta Miasta Tarnowa .
Adres e-mail: biuro@elektra-lampy.pl
tel. 14 636 56 23
tel. 602 350 014

zwana dalej Administratorem i będąca jednocześnie Sprzedawcą.

3. Dane osobowe zbierane przez Administratora za pośrednictwem Sklepu Internetowego są przetwarzane zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz.UE.L Nr 119, str. 1) (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, RODO) oraz innymi aktualnie obowiązującymi, tj. przez cały okres przetwarzania określonych danych, przepisami prawa o ochronie danych osobowych. Dane osobowe oznaczają informacje o zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osobie fizycznej (zwane dalej Danymi Osobowymi). Możliwa do zidentyfikowania osoba fizyczna to osoba, którą można bezpośrednio lub pośrednio zidentyfikować, w szczególności na podstawie identyfikatora jak imię i nazwisko, numer identyfikacyjny, identyfikator internetowy, dane o lokalizacji, jeden lub kilka szczególnych czynników określających fizyczną, genetyczną, psychiczną, ekonomiczną, kulturową lub społeczną tożsamość osoby fizycznej.

4. Administrator dokłada szczególnej staranności do poszanowania prywatności Klientów odwiedzających jego Sklep Internetowy.

§ 1 Rodzaj przetwarzanych danych, cele oraz podstawa prawna

1. Administrator zbiera informacje dotyczące osób fizycznych dokonujących czynności prawnej niezwiązanej bezpośrednio z ich działalnością, osób fizycznych prowadzących we własnym imieniu działalność gospodarczą lub zawodową oraz osób fizycznych reprezentujących osoby prawne lub jednostki organizacyjne niebędące osobami prawnymi, którym ustawa przyznaje zdolność prawną, prowadzące we własnym imieniu działalność gospodarczą lub zawodową, zwanych dalej Klientami.

2. Cele przetwarzania Danych Osobowych Klientów przez Administratora to w szczególności:

a) rejestracja konta w Sklepie Internetowym, w celu utworzenia indywidualnego konta i zarządzania tym kontem. Podstawa prawna - niezbędne do wykonania umowy o świadczenie usługi Konta - art. 6 ust. 1 lit. b RODO;

b) składanie zamówienia w Sklepie Internetowym, w celu wykonania umowy sprzedaży. Podstawa prawna - niezbędne do wykonania umowy sprzedaży - art. 6 ust. 1 lit. b RODO;

c) subskrypcja Newslettera, w celu wykonania umowy, której przedmiotem jest usługa świadczona drogą elektroniczną. Podstawa prawna - zgoda osoby, której dane te dotyczą, na wykonywanie umowy o świadczenie usługi Newsletter - art. 6 ust. 1 lit. a RODO.

3. Przy rejestracji konta dla usługi Newsletter w Sklepie Internetowym, Klient podaje następujące dane:

a) adres e-mail.

4. Przy składaniu zamówienia w Sklepie Internetowym, Klient podaje następujące dane:

a) adres e-mail;

b) dane adresowe: kod pocztowy i miejscowość, kraj, ulica, numer domu/mieszkania;

c) imię i nazwisko;

d) numer telefonu.

5. Przedsiębiorcy podają dane powyższe oraz dodatkowo:

a) Nazwę firmy Przedsiębiorcy;

b) numer NIP.

6. Przy korzystaniu z usługi Newsletter, Klient podaje dane:

a) adres e-mail;

b) numer telefonu.

7. Podczas korzystania ze Sklepu Internetowego mogą być również pobierane dodatkowe informacje, w tym: adres IP przypisany do komputera Klienta lub zewnętrzny adres IP dostawcy Internetu, domena, rodzaj przeglądarki, czas dostępu, typ systemu operacyjnego.

8. Od Klientów mogą być również pobierane dane nawigacyjne, w tym informacje o linkach i odnośnikach, w które zdecydują się kliknąć lub innych czynnościach wykonywanych w naszym Sklepie Internetowym. Podstawa prawna - prawnie uzasadniony interes - art. 6 ust. 1 lit. f RODO, umożliwiający lepsze korzystanie z usług świadczonych drogą elektroniczną.

9. W celu ustalania, dochodzenia i egzekucji roszczeń mogą być przetwarzane również, niektóre dane osobowe podane przez Klienta w ramach korzystania z funkcjonalności, między innymi: imię, nazwisko, dane dotyczące korzystania usług, jeśli roszczenia wynikają ze sposobu, w jaki Klient korzysta z usług, inne dane niezbędne do udowodnienia istnienia roszczenia, w tym rozmiarów poniesionej szkody. Podstawa prawna - prawnie uzasadniony interes - art. 6 ust. 1 lit. f RODO, polegający na ustaleniu, dochodzeniu i egzekucji roszczeń oraz na obronie przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami i innymi organami państwowymi.

10. Dane osobowe zbierane przez Administratora są mu dobrowolnie podawane, w związku z zawieranymi umowami sprzedaży, czy także świadczeniem usług za pośrednictwem Sklepu Internetowego, z tym zastrzeżeniem, że niepodanie określonych w formularzach danych w procesie Rejestracji uniemożliwia Rejestrację i założenie Konta Klienta, zaś w sytuacji składania zamówienia bez Rejestracji Konta Klienta, uniemożliwi złożenie i realizację zamówienia.

§ 2 Komu możemy przekazywać Twoje dane oraz jaki czas są przechowywane

1. Katalog odbiorców Danych Osobowych przetwarzanych przez Administratora wynika przede wszystkim z zakresu usług z jakich korzysta Klient. Dane osobowe Klienta przekazywane są dostawcom usług, z których korzysta Administrator przy prowadzeniu Sklepu Internetowego. Dostawcy usług Administratora, którym przekazywane są dane osobowe, w zależności od uzgodnień umownych i okoliczności, podlegają poleceniom Administratora co do celów i sposobów przetwarzania tych danych - podmioty przetwarzające - lub samodzielnie określają cele i sposoby ich przetwarzania – administratorzy.

a) Podmioty przetwarzające – Administrator korzysta z dostawców, którzy przetwarzają dane osobowe wyłącznie na polecenie Administratora i są to między innymi dostawcy usług hostingu lub usług teleinformatycznych, usługi księgowe, dostarczający systemy do marketingu, systemy do analizy ruchu w Sklepie Internetowym, systemy do analizy skuteczności kampanii marketingowych, firmy wykonujące kampanie marketingowe, firmy serwisujące oprogramowanie.

b) Administratorzy - Administrator korzysta również z dostawców, którzy nie działają wyłącznie na jego polecenie i sami ustalają cele i sposoby wykorzystania danych osobowych Klientów. Świadczą oni usługi płatności elektronicznych oraz usługi bankowe.

2. Lokalizacja - Dostawcy usług mają siedzibę w Polsce oraz w innych krajach Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG).

3. Dane osobowe Klientów przechowywane są:

a) W sytuacji gdy podstawą przetwarzania danych osobowych jest przekazywana na to zgoda, dane osobowe Klienta przetwarzane są przez Administratora do chwili, gdy zgoda zostanie odwołana. Po jej odwołaniu dane osobowe są przechowywane przez okres odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń jakie może podnosić Administrator i jakie mogą być podnoszone wobec niego. Jeżeli przepis szczególny nie stanowi inaczej, termin przedawnienia wynosi 10 lat, a dla roszczeń o świadczenia okresowe oraz roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej 3 lata.

b) W sytuacji gdy podstawą przetwarzania danych jest wykonanie umowy, wówczas dane osobowe Klienta przetwarzane są przez Administratora tak długo, ile jest to niezbędne do wykonania umowy. Po tym czasie dane osobowe są przetwarzane przez okres odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń. Jeśli przepisy szczególne nie stanowią inaczej, termin przedawnienia wynosi 10 lat, dla roszczeń o świadczenia okresowe i roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej 3 lata.

4. W sytuacji dokonania zakupu w Sklepie Internetowym, dane osobowe mogą być przekazywane, w zależności od wyboru Klienta, poniższym podmiotom, w celu dostarczenia zamówionych w Sklepie Internetowym produktów:

a) DPD Polska z siedzibą w Warszawie;

5. W przypadku, gdy Klient Sklepu Internetowego wybierze płatność poprzez system płatności przelewy24.pl, jego dane osobowe są przekazywane w zakresie niezbędnym dla realizacji płatności spółce DialCom24 Sp. z o.o. 60-327 Poznań, ul. Kanclerska 15 NIP 781-173-38-52, REGON 634509164 Sąd Rejonowy Poznań, VIII Wydz. Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego Nr KRS 0000306513.

6. Dane osobowe nawigacyjne mogą być wykorzystywane w celu zapewnienia Klientom lepszej obsługi, analizy danych statystycznych i dostosowania Sklepu Internetowego do preferencji Klientów oraz do administrowania Sklepem Internetowym.

7. W przypadku, gdy Klient wybierze usługę subskrypcji Newslettera, Administrator będzie wysyłał informacje na jego adres e-mail lub wiadomości SMS na jego telefon komórkowy, zawierające informacje handlowe o promocjach, obniżkach, nowych produktach dostępnych w jego Sklepie Internetowym.

8. W przypadku skierowania do Administratora żądania udostępnia danych, udostępni on dane osobowe uprawnionym organom państwowym, w szczególności jednostkom organizacyjnym Prokuratury, Policji, Prezesowi Urzędu Ochrony Danych Osobowych, Prezesowi Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów lub Prezesowi Urzędu Komunikacji Elektronicznej.

§ 3 Pliki cookies oraz adresy IP

1. Stosowane przez Administratora pliki cookies służą przede wszystkim optymalizacji obsługi osób odwiedzających podczas korzystania ze Sklepu Internetowego oraz dają możliwość opracowywania statystyk odwiedzin prezentowanych produktów w Sklepie Internetowym. Pliki te zapisywane są przez Administratora na urządzeniu końcowym osoby odwiedzającej Sklep Internetowy, jeżeli przeglądarka internetowa na to pozwala. Pliki cookies zwykle zawierają nazwę domeny, z której pochodzą, swój „czas wygaśnięcia" oraz indywidualną, losowo wybraną liczbę identyfikującą te pliki.

2. Wykorzystywane są dwa rodzaje plików cookies:

a) Cookies sesyjne - po zakończeniu sesji przeglądarki lub wyłączeniu komputera, zapisane informacje są usuwane z pamięci urządzenia. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych oraz żadnych informacji poufnych z komputerów Klientów;

b) Cookies trwałe - są przechowywane w pamięci urządzenia końcowego Klienta i pozostają do momentu ich skasowania lub wygaśnięcia. Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych oraz żadnych informacji poufnych z komputera Klientów.

3. Administrator wykorzystuje pliki cookies własne w celu:

a) uwierzytelniania Klienta w Sklepie Internetowym i zapewnienia mu sesji Klienta po zalogowaniu się w Koncie Klienta;

b) anonimowych statystyk i analiz, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Klienci korzystają ze Sklepu Internetowego.

4. Administrator wykorzystuje cookies zewnętrzne w celu:

a) zbierania danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych Google Analytics - administrator cookies zewnętrznego: Google Inc z siedzibą w USA;

b) prezentowania reklam z serwisu Google AdSense - administrator cookies zewnętrznego: Google Inc z siedzibą w USA;

c) promowania Sklepu Internetowego w serwisie Facebook.com - administrator cookies zewnętrznego: Facebook Inc z siedzibą w USA lub Facebook Ireland z siedzibą w Irlandii;

5. Mechanizm plików cookies jest całkowicie bezpieczny dla komputerów Klientów Sklepu Internetowego. Klient może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do swojego urządzenia. Zmiany ustawień, o których mowa, Klient może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików Cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o każdorazowym zamieszczeniu Cookies na Urządzeniu Klienta. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików Cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej. Blokowanie plików cookies może wpłynąć, na niektóre funkcjonalności dostępne w Sklepie Internetowym.

6. Administrator może gromadzić adresy IP Klientów. Adres IP jest to numer przydzielany komputerowi osoby odwiedzającej Sklep Internetowy przez dostawcę usług internetowych. Adres IP jest wykorzystywany przez Administratora przy diagnozowaniu problemów technicznych z serwerem, tworzeniu analiz statystycznych i udoskonalaniu Sklepu Internetowego.

7. Sklep Internetowy zawiera linki i odnośniki do innych stron internetowych w Internecie a Administrator nie ponosi odpowiedzialności za zasady ochrony prywatności obowiązujące na tych stronach.

§ 4 Prawa i obowiązki osoby, której Dane Osobowe dotyczą

1. Prawo do cofnięcia zgody - podstawa prawna art. 7 ust. 3 RODO.

a) Klient ma prawo do cofnięcia każdej zgody, jakiej udzielił Administratorowi.

b) Cofnięcie zgody ma skutek od chwili wycofania zgody.

c) Cofnięcie zgody nie wpływa zasadniczo na przetwarzanie wykonywane przez Administratora zgodnie z prawem przed jej cofnięciem.

d) Cofnięcie zgody nie powoduje żadnych negatywnych konsekwencji dla Klienta Sklepu Internetowego, może jednak uniemożliwić dalsze korzystanie z usług lub funkcjonalności, które mogą być jedynie świadczone za zgodą.

2. Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych - podstawa prawna art. 21 RODO.

a) Klient ma prawo w dowolnym momencie do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jego danych osobowych, w tym profilowania, jeżeli Administrator przetwarza jego dane w oparciu o prawnie uzasadniony interes, np. marketing produktów i usług, prowadzenie statystyki korzystania z poszczególnych funkcjonalności Sklepu Internetowego oraz ułatwienie korzystania ze Sklepu Internetowego, oraz badanie satysfakcji Klienta.

b) Rezygnacja z otrzymywania wiadomości handlowych dotyczących produktów lub usług, wysłana poprzez e-mail, będzie sprzeciwem Klienta na przetwarzanie jego danych osobowych, w tym profilowania w tych celach.

c) Jeżeli sprzeciw Klienta okaże się zasadny i Administrator nie będzie miał innej podstawy prawnej do przetwarzania danych osobowych, dane Klienta zostaną usunięte, wobec przetwarzania których, Klient wniósł ten sprzeciw.

3. Prawo do usunięcia danych, prawo do bycia zapomnianym - podstawa prawna art. 17 RODO.

a) Klient ma prawo do wysłania żądania usunięcia wszystkich, lub niektórych danych osobowych.

b) Klient ma prawo do żądania usunięcia danych osobowych, jeśli:

a. dane osobowe nie są już niezbędne do celów, w których zostały zebrane, lub w których były przetwarzane;

b. Klient wycofał zgodę, w zakresie w jakim dane Klienta były przetwarzane w oparciu o jego zgodę;

c. wniósł sprzeciw wobec wykorzystywania jego danych w celach handlowych czy marketingowych;

d. dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem;

e. dane osobowe muszą zostać usunięte w celu wywiązania się z obowiązku prawnego przewidzianego w prawie Unii lub prawie Państwa członkowskiego, któremu Administrator podlega;

f. dane osobowe zostały zebrane w związku z oferowaniem usług społeczeństwa informacyjnego.

c) Pomimo żądania usunięcia danych osobowych, w związku z wniesieniem sprzeciwu lub wycofaniem zgody, Administrator może zachować, niektóre dane osobowe w zakresie, w jakim przetwarzanie jest niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń, jak również do wywiązania się z prawnego obowiązku wymagającego przetwarzania ich na mocy prawa Unii lub prawa państwa członkowskiego, któremu podlega.

4. Prawo do ograniczenia przetwarzania danych - podstawa prawna art. 18 RODO.

a) Klient Sklepu Internetowego ma prawo do żądania ograniczenia przetwarzania jego danych. Zgłoszenie takiego żądania uniemożliwia korzystanie z określonych funkcjonalności lub usług, z których korzystanie będzie się wiązało z przetwarzaniem danych objętych tym żądaniem.

b) Klient Sklepu Internetowego ma prawo do żądania ograniczenia wykorzystania danych osobowych w następujących sytuacjach:

a. przy niezgodności swoich danych osobowych, wówczas Administrator ogranicza ich wykorzystanie na czas potrzebny do sprawdzenia poprawności tych danych;

b. gdy przetwarzanie danych jest niezgodne z prawem, a Klient nie żąda usunięcia ich lecz ograniczenia ich wykorzystywania;

c. gdy dane osobowe Klienta przestały być niezbędne do celów, w których zostały zebrane lub wykorzystywane ale są one potrzebne Klientowi w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń;

d. gdy wniósł sprzeciw wobec wykorzystania jego danych, wówczas ograniczenie następuje na czas potrzebny do rozważenia, czy ze względu na szczególną sytuację, ochrona interesów, praw i wolności Klienta przeważa nad interesami, które realizuje Administrator, przetwarzając dane Klienta.

5. Prawo dostępu do danych, podstawa prawna art. 15 RODO.

a) Klient ma prawo uzyskać od Administratora potwierdzenie, czy przetwarza jego dane osobowe, a jeżeli tak, Klient ma prawo:

a. uzyskać dostęp do swoich danych osobowych;

b. uzyskać informacje o celach przetwarzania i odbiorcach lub kategoriach odbiorców tych danych, planowanym okresie przechowywania danych lub o kryteriach ustalania tego okresu, o prawach przysługujących Klientowi na mocy RODO oraz o prawie wniesienia skargi do organu nadzorczego, o źródle danych, o zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym o profilowaniu oraz o zabezpieczeniach stosowanych w związku z przekazaniem tych danych poza Unię Europejską;

c. uzyskać kopię swoich danych osobowych.

6. Prawo do sprostowania danych - podstawa prawna art. 16 RODO.

a) Klient ma prawo do żądania od Administratora niezwłocznego sprostowania jego danych osobowych, które są nieprawidłowe. Z uwzględnieniem celów przetwarzania, Klient ma prawo żądania uzupełnienia niekompletnych danych osobowych, w tym przez przedstawienie dodatkowego oświadczenia, wysyłając e-mail na adres poczty elektronicznej Administratora.

7. Prawo do przenoszenia danych - podstawa prawna art. 20 RODO.

a) Klient ma prawo do otrzymania swoich danych, które dostarczył Administratorowi, a następnie przesłać je do innego, wybranego przez siebie, administratora danych osobowych. Klient Sklepu Internetowego ma także prawo żądać, by wskazane jego dane osobowe zostały przesłane przez Administratora bezpośrednio takiemu administratorowi, o ile jest to możliwe technicznie. W tej sytuacji Administrator prześle takie dane Klienta w formacie pliku CSV, który jest formatem powszechnie używanym.

8. W przypadku żądania przez Klienta spełnienia jego powyższych praw, Administrator ma prawo spełnić je lub odmówić mu, a uczyni to niezwłocznie.

9. Klient ma prawo zgłaszać do Administratora skargi, zapytania oraz wnioski dotyczące przetwarzana jego danych osobowych oraz realizacji przysługujących mu uprawnień.

10. Klient ma prawo żądać od Administratora przekazania kopii standardowych klauzul umownych wysyłając zapytanie na adres poczty elektronicznej Administratora.

11. Klientowi przysługuje prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w zakresie naruszenia jego praw do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

§ 5 Zabezpieczenie Danych Osobowych

1. Administrator oświadcza, iż dokłada wszelkich starań, aby zapewnić Klientom wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania ze Sklepu Internetowego i w tym celu:

a) stosuje wymagane prawem środki techniczne i organizacyjne, w szczególności w zakresie bezpieczeństwa przetwarzania Danych Osobowych;

b) stosuje środki zapewniające zdolność do ciągłego zapewnienia poufności, integralności, dostępności i odporności systemów i usług przetwarzania;

c) zdolność do szybkiego przywrócenia dostępności Danych Osobowych i dostępu do nich w razie incydentu fizycznego lub technicznego;

d) zapewnia Klientom Sklepu Internetowego bezpieczne i szyfrowane połączenie podczas przesyłania danych osobowych oraz podczas logowania się do Konta Klienta, stosując certyfikat SSL.

2. Wszelkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji, danych osobowych, w tym także dotyczące podejrzenia udostępniania plików zawierających wirusy, należy zgłaszać Administratorowi poprzez pocztę elektroniczną na e-mail: biuro@elektra-lampy.pl

§ 6 Postanowienia końcowe

1. W sprawach nie uregulowanych w Polityce Prywatności mają zastosowanie przepisy prawa dotyczące przetwarzania Danych Osobowych, w tym RODO.

2. Obecna wersja Polityki Prywatności obowiązuje od dnia 25.05.2018 r.

Szukaj

Wpisz szukany produkt


Wyszukiwanie zaawansowane
...jest pusty

DORADO Light Prestige Lampa stołowa czarna LP-002/2T
Szybki podgląd
355,00 zł
DORADO Light Prestige Lampa podłogowa czarna LP-002/3F
Szybki podgląd
569,00 zł
Żarówka LED E14 6W 2700K Eglo 12542 kulka przezroczysta
Szybki podgląd
23,90 zł 12,90 zł
Żarówka LED E14 6W 2700K Eglo 12546 świeca
Szybki podgląd
25,90 zł 13,90 zł
Żarówka LED E14 6W 2700K Eglo 12547 kulka
Szybki podgląd
23,90 zł 12,90 zł
Żarówka LED E14 5W 2700K Eglo 12548 kulka
Szybki podgląd
25,90 zł 13,90 zł
DORADO Light Prestige Lampa podłogowa złota LP-002/3F
Szybki podgląd
569,00 zł
DORADO 6 Light Prestige Lampa sufitowa plafon LP-002/6C GD
Szybki podgląd
569,00 zł
DORADO 6 Light Prestige Lampa sufitowa plafon LP-002/6C BK
Szybki podgląd
569,00 zł
DORADO Light Prestige Kinkiet podwójny LP-002/2W BK
Szybki podgląd
249,00 zł
CHARLOTTE Massive 33160/17/10 Kinkiet nowoczesny halogenowy
Szybki podgląd
119,00 zł 99,00 zł
SEVILLA Reality 331303-02 Lampa sufitowa wisząca czarna
Szybki podgląd
471,00 zł 239,00 zł
RITA Reality 815403-06 Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
530,00 zł 355,00 zł
MAILONE Italux AD20180/6C BL+G Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
1,498,00 zł 655,00 zł
SANTINA Italux W0317-01S-T5E0 Kinkiet nowoczesny biały
Szybki podgląd
212,00 zł 92,00 zł
NAMP Reality 809903-07 Listwa oświetleniowa
Szybki podgląd
139,00 zł 85,01 zł
PREMIO Reality 322511-07 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
409,00 zł 204,50 zł
SILUR  Reality 225601-06 Kinkiet LED nowoczesny
Szybki podgląd
215,00 zł 142,00 zł
IRSINA Reality 323003-06 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
481,00 zł 229,00 zł
SENSE Italux MDM1673-2 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
202,00 zł 155,00 zł
LAVERNO Italux MT-202621--B Lampa stołowa Vintage
Szybki podgląd
193,00 zł 83,00 zł
MESH Reality 809801-06 Kinkiet reflektorek
Szybki podgląd
46,00 zł 33,00 zł
MELISA Italux MDM-3942/3 BK Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
362,00 zł 153,00 zł
VASTO Light Prestige Fiolet Lampa sufitowa wisząca Vintage LP-42086/1P
Szybki podgląd
249,00 zł 112,00 zł
VERIZON Italux MD109003-3B Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
538,00 zł 297,00 zł
SOMERTON Eglo 49249 Lampa sufitowa wisząca Vintage
Szybki podgląd
379,90 zł 189,90 zł
VIVINIA Reality 2182-17 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
625,00 zł 429,00 zł
AMELIA Italux MD6310/12 Lampa sufitowa plafon z pilotem
Szybki podgląd
1,325,01 zł 451,00 zł
Żarówka LED E14 5W 2700K Eglo 12548 kulka
Szybki podgląd
25,90 zł 13,90 zł
BRANCH Italux MB9342-4A Kinkiet halogenowy
Szybki podgląd
333,99 zł 159,00 zł
CHEPSTOW Eglo 49707 Lampa sufitowa wisząca Vintage
Szybki podgląd
239,90 zł 129,90 zł
SANTINA Italux C0317-01S-U1GM Lampa sufitowa plafon szary
Szybki podgląd
391,00 zł 109,00 zł
BONARES Eglo 94282 Kinkiet reflektorek LED kryształy
Szybki podgląd
88,90 zł 44,45 zł
LUMINEE Reality 780030-1 Kinkiet LED reflektorek
Szybki podgląd
245,00 zł 161,44 zł
ALEXA Italux HP-918BM-03-8989BM Listwa oświetleniowa LED
Szybki podgląd
359,00 zł 127,00 zł
PERAFITA Eglo 96007 Lampa ogrodowa kinkiet LED
Szybki podgląd
197,90 zł 154,90 zł
GITA 1 Eglo 90527 Lampa łazienkowa IP44
Szybki podgląd
337,90 zł 189,90 zł
LORIS Reality 517401-06 Lampa stołowa nocna
Szybki podgląd
121,00 zł 76,00 zł
RENE 5 EuroStar Żyrandol kryształowy z abażurami CT1003/5
Szybki podgląd
379,00 zł 279,00 zł
NIAGARA 1 EuroStar Lampa sufitowa wisząca SG-4004/1 CR
Szybki podgląd
99,00 zł 69,00 zł
Żarówka LED E27 6W czujnik dzień/noc Eglo 11886 3000K
Szybki podgląd
32,90 zł 21,91 zł
TERROS Eglo 93665 Lampa LED łazienkowa nad lustro
Szybki podgląd
379,90 zł 189,90 zł
INDO Eglo 89216 Lampa stołowa nocna z abażurem
Szybki podgląd
194,90 zł 149,90 zł
HELIA Reality 331903-06 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
211,00 zł 109,00 zł
DERMOS Philips 59563/11/16 Lampa sufitowa stropowa szkło
Szybki podgląd
359,00 zł 269,25 zł
PERIFO Italux MDM-2266/1 BK+COP Lampa sufitowa wisząca Vintage
Szybki podgląd
130,00 zł 89,00 zł
MONREALE Eglo 98122 Lampa ogrodowa stojąca IP44
Szybki podgląd
184,90 zł 139,90 zł
MODERN 8 EuroStar MDG7362/8 Lampa wisząca żyrandol kryształowy
Szybki podgląd
799,00 zł 399,00 zł
ORVIETO 1 Eglo 93851 Lampa sufitowa Spot LED
Szybki podgląd
702,90 zł 199,90 zł
LANT 5 CH EuroStar MDG7318/5 Lampa sufitowa chrom
Szybki podgląd
289,00 zł 159,00 zł
RIDDLECOMBE Eglo 33026 Lampa sufitowa wisząca Vintage
Szybki podgląd
549,90 zł 274,91 zł
LAURI Italux MD1100341-14A Lampa LED sufitowa wisząca
Szybki podgląd
1,250,00 zł 266,00 zł
LARIA Reality 328801-02 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
308,00 zł 135,00 zł
NIAGARA 3L EuroStar Lampa sufitowa wisząca SG-4004/3L CR
Szybki podgląd
259,00 zł 149,00 zł
PEDREGAL Eglo 95753 Lampa sufitowa Spot LED
Szybki podgląd
447,90 zł 199,90 zł
CRISSY Reality 115805-06 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
185,00 zł 125,00 zł
Żarówka LED E14 6W 2700K Eglo 12547 kulka
Szybki podgląd
23,90 zł 12,90 zł
FRES 2 Eglo 93886 Lampa sufitowa LED
Szybki podgląd
282,90 zł 109,90 zł
MARIA TERESA Reality NR2507-15 Kinkiet kryształki zielony
Szybki podgląd
139,00 zł 89,90 zł
ALEXA Italux HP-503AC-02-8989BM Listwa oświetleniowa LED
Szybki podgląd
239,00 zł 84,00 zł
ARIANA Reality 227901-06 Kinkiet klasyczny chrom
Szybki podgląd
88,00 zł 49,00 zł
PREMIO Reality 422501-07 Lampa stojąca podłogowa
Szybki podgląd
355,00 zł 213,00 zł
BERNEDO Eglo 95436 Lampa listwa oświetleniowa Spot LED
Szybki podgląd
209,90 zł 89,90 zł
PASTERI Eglo 31584 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
624,90 zł 314,90 zł
PERIFO Italux MDM-2265/1 BK+COP Lampa sufitowa wisząca Vintage
Szybki podgląd
130,00 zł 89,00 zł
SORRENTA Eglo 93764 Lampa sufitowa plafon LED z kryształami
Szybki podgląd
309,90 zł 159,90 zł
ARDALES Eglo 93539 Lampa LED sufitowa plafon
Szybki podgląd
229,90 zł 169,90 zł
Klosz KOPUŁA szkło białe matowane PROMOCJA !
Szybki podgląd
34,00 zł 19,00 zł
COSSANO Eglo 94949 Lampa stołowa nocna
Szybki podgląd
139,90 zł 69,90 zł
FOSTER Italux C29524F-3T Lampa sufitowa plafon LED
Szybki podgląd
436,00 zł 178,00 zł
SERVOI Eglo 95991 Lampa zewnętrzna kinkiet LED IP44
Szybki podgląd
85,90 zł 42,90 zł
Ładowarka GP PowerBank Uniwersal PB19GS-U1
Szybki podgląd
96,00 zł 81,00 zł
KOSMA Italux MDM1709-3 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
322,00 zł 213,00 zł
SANTOS 3 EuroStar 30174-3 Żyrandol kryształowy świecznik
Szybki podgląd
299,00 zł 199,00 zł
ROCKY Italux MD7104-3A Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
990,00 zł 749,00 zł
MONTEROS Eglo 98143 Lampa ogrodowa LED, kinkiet numer domu IP44
Szybki podgląd
209,90 zł 135,90 zł
JARON Reality 324211-06 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
172,00 zł 109,00 zł
CONO SpotLight 6261 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
59,00 zł 38,35 zł
BALL Spot Light 5009182 Kinkiet reflektorek LED biały
Szybki podgląd
249,00 zł 149,40 zł
MONTALE Eglo 94179 Kinkiet LED reflektorek
Szybki podgląd
169,90 zł 49,90 zł
CRISSY Reality 815833-06 Lampa sufitowa plafon
Szybki podgląd
158,00 zł 92,00 zł
MASERLO Eglo 31623 Lampa sufitowa LED
Szybki podgląd
389,90 zł 249,00 zł
JARON Reality 324221-06 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
300,00 zł 179,00 zł
VETTI Italux C47111-1 Lampa sufitowa kryształowa LED
Szybki podgląd
356,00 zł 109,00 zł
GLOSSY 2 Eglo 94738 Lampa listwa oświetleniowa LED
Szybki podgląd
384,90 zł 110,90 zł
PANDORA Reality 129903-06 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
308,00 zł 183,00 zł
ARKTIC Eglo 86993 Lampa ogrodowa kinkiet IP44
Szybki podgląd
159,90 zł 129,90 zł
MOROTAI Italux MD15044-3A-CF Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
431,00 zł 154,00 zł
ALGONDA Eglo 93556 Lampa sufitowa LED reflektorki
Szybki podgląd
189,90 zł 98,90 zł
SAROLO Eglo 94539 Lampa listwa oświetleniowa LED
Szybki podgląd
389,90 zł 149,90 zł
Żarówka LED E14 4W Eglo 110017 płomyk przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
19,90 zł
RONDO Eglo 85262 Lampa sufitowa wisząca
Szybki podgląd
174,90 zł
ESTERNA Reality C31370-2RT Lampa ogrodowa kinkiet IP54
Szybki podgląd
232,00 zł 109,00 zł
Żarówka LED E27 4W Eglo 11502 kula przezroczysta
Szybki podgląd
29,90 zł
Żarówka LED E14 4W Eglo 11499 przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
17,90 zł
Żarówka LED E27 6W Eglo 11503 kula przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
29,90 zł
Żarówka LED E14 4W Eglo 11496 świecowa przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
17,90 zł
Żarówka LED E27 4W Eglo 11491 przezroczysta 2700K
Szybki podgląd
18,90 zł
Żarówka LED E14 4W płomyk zimna biała
Szybki podgląd
14,90 zł

Nowoczesny internetowy sklep z lampami led oferuje produkty najwyższej jakości takie jak lampy vintage, szklane klosze do lamp oraz kinkiet led. Nasze produkty trafiają do szerokiego grona klientów, w naszej ofercie dostępna jest również lampa sufitowa, aluminiowa lampa stojąca, wodoodporna lampa ogrodowa oraz biurkowa lampa nocna. W promocyjnych cenach sprzedawana jest lampa łazienkowa i regulowana automatycznie lampa wisząca. Kupując żyrandol kryształowy to żarówka led dorzucana jest gratis do zamówienia. Drogi kliencie remontując mieszkanie lampa led to podstawa wyposażenia każdego domu. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi produktami oraz do zakupów, nasi konsultanci pomogą Ci dokonać zakupu tak abyś był zadowolony z naszych produktów.
Przejdź do panelu Kreator
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Akceptuję