Polityka prywatności

Polityka prywatności www.elektra-lampy.pl



I. Przetwarzanie danych osobowych

Dane osobowe przekazywane nam przez Ciebie w związku z rejestracją i korzystaniem ze Sklepu Internetowego www.elektra-lampy.pl są przetwarzane przez właściciela sklepu Lucynę Bukowy prowadzącego działalność gospodarczą pod firmą "Elektra" Lucyna Bukowy z siedzibą w Tarnowie przy ul. Parkowa 49 NIP 873-116-65-70 REGON :852646219; wpis do Ewidencji Działalności Gospodarczej nr 21446/2001 prowadzonej przez Prezydenta Miasta Tarnowa , która jest administratorem tych danych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz. U. 2014 r., poz. 1182 ze. zm.).

Dane osobowe, które nam powierzasz, w szczególności imię, nazwisko, Twój adres, adres poczty elektronicznej, numer telefonu, przetwarzane są w różnych celach:

  1. w celu realizacji składanych przez Ciebie zamówień na produkty znajdujące się w Sklepie Internetowym elektra-lampy.pl

  2. w celu rozpatrywania składanych przez Ciebie reklamacji oraz zwrotu świadczeń w przypadku odstąpienia od umowy (zwrotu towaru);

  3. jeżeli wyrazisz zgodę na otrzymywanie od nas informacji marketingowych, w tym przesyłanie Ci przez nas drogą elektroniczną informacji handlowych, Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez nas również w celu przekazywania Ci informacji o naszym sklepie, ofercie i promocjach.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak zgody na przetwarzanie przez nas danych osobowych może uniemożliwić nam realizację dokonywamuch przez Ciebie zakupów w Sklepie Internetowym elektra-lampy.pl.

Powierzając nam swoje dane osobowe masz prawo wglądu do nich, prawo żądania ich aktualizacji oraz prawo żądania ich usunięcia. Dane osobowe podane przez Ciebie w koncie Klienta możesz samodzielnie edytować i usuwać (zakładka „Moje konto”). Możesz również zwrócić się do nas z żądaniem usunięcia całego konta Klienta poprzez wysłanie stosownej prośby na adres e-mail: biuro@elektra-lampy.pl z adresu poczty elektronicznej aktualnie zarejestrowanego w Sklepie Internetowym elektra-lampy.pl. Jeśli chciałbyś zrezygnować z otrzymywania newslettera to możesz to zrobić samodzielnie (zakładka „Moje konto”, odnośnik „Newsletter”).



II. Zasady bezpieczeństwa

Firma handlowa "Elektra" Lucyna Bukowy zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych dzięki odpowiednim środkom technicznym, mającym na celu zapobieżenie bezprawnemu przetwarzaniu danych oraz ich przypadkowej utracie, zniszczeniu oraz uszkodzeniu. Ponadto dokładamy szczególnej staranności, żeby informacje osobowe były:

  • poprawne i przetwarzane w sposób zgodny z prawem,

  • uzyskane tylko dla określonych celów i nie przetwarzane dalej w sposób niezgodny z tymi celami,

  • adekwatne, odpowiednie i nie nadmiarowe,

  • dokładne i aktualne,

  • nie przechowywane dłużej niż to konieczne,

  • przetwarzane zgodnie z prawami przysługującymi osobom (których dotyczą), w tym zgodnie z prawem do zastrzeżenia udostępniania,

  • bezpiecznie przechowywane,

  • nie transferowane bez odpowiedniej ochrony.

Dla Twojego bezpieczeństwa, pamiętaj o:

  1. ustanowieniu loginu i trudnego hasła do Twojego konta Klienta uniemożliwiających w prosty sposób odgadnięcie ich przez osoby trzecie. W szczególności zalecamy stosowanie w haśle ciągu znaków i cyfr oraz dużych i małych liter;

  2. wylogowaniu się ze strony elektra-lampy.pl po zakończonej sesji (zakończonych zakupach). Samo wyłączenie okna przeglądarki nie jest równoznaczne z wylogowaniem się ze strony. Wylogowanie ze strony elektra-lampy.pl nastąpi po kliknięciu przycisku „Wyloguj się”, który jest umieszczony w prawym górnym rogu strony;

  3. zachowaniu loginu i hasła do konta Klienta w tajemnicy, w tym w szczególności o nieprzekazywaniu danych (loginu, hasła) jakimkolwiek osobom trzecim;

  4. korzystaniu z programów antywirusowych, w tym regularnym skanowaniu dysków w poszukiwaniu wirusów;

  5. korzystaniu ze Sklepu internetowego elektra-lampy.pl wyłącznie za pośrednictwem zaufanych komputerów, na których zainstalowano wyłącznie sprawdzone oprogramowanie. Korzystanie z cudzych komputerów rodzi ryzyko przechwycenia loginu, hasła lub innych danych, które podajesz;

  6. jeśli jednak korzystasz ze Sklepu internetowego elektra-lampy.pl za pomocą obcego komputera, np. w kafejce internetowej, pamiętaj o tym, aby nie zapamiętywać danych na komputerze i usunąć historię przeglądanych stron. Z zapamiętanych danych może skorzystać osoba która będzie korzystała z komputera po Tobie.





III. Informacje techniczne

Informacje techniczne – pliki cookie

Podczas korzystania przez Ciebie ze Sklepu Internetowego elektra-lampy.pl na Twoim urządzeniu końcowym (komputerze, smartfonie, tablecie itp.) zapisywane są niewielkie pliki (w szczególności tekstowe), zawierające informacje niezbędne do prawidłowego korzystania ze Sklepu Internetowego elektra-lampy.pl tzw. pliki cookie. Dzięki zapisaniu tych plików na Twoim urządzeniu możliwe jest m. in. zapamiętanie danych logowania, dzięki czemu nie będziesz musiał każdorazowo wpisywać loginu i hasła, zapamiętanie towarów dodanych przez Ciebie do koszyka. Dzięki plikom cookie możliwe jest zbieranie danych statystycznych Sklepu Internetowego elektra-lampy.pl, co umożliwia nam rozwijanie Sklepu zgodnie z preferencjami naszych Klientów.

Pliki cookie nie zawierają danych identyfikujących Cię, na ich podstawie nie można ustalić czyjejkolwiek tożsamości. Pliki te nie są w żaden sposób szkodliwe dla Twojego urządzenia i nie zmieniają jego ustawień ani ustawień zainstalowanego na nim oprogramowania. Odczytanie zawartości tych plików możliwe jest jedynie przez serwer, który je utworzył.

W trakcie korzystania przez Ciebie ze Sklepu Internetowego elektra-lampy.pl korzystamy z dwóch rodzajów plików cookie: sesyjnych oraz stałych. Pliki sesyjne to pliki tymczasowe, które przechowywane są w Twoim urządzeniu do czasu wylogowania ze Sklepu Internetowego elektra-lampy.pl, opuszczenia Sklepu lub zamknięcia przeglądarki. Stałe pliki są przechowywane w Twoim urządzeniu przez czas określony w parametrach tych plików lub do momentu ich usunięcia przez Ciebie.

Jakie pliki cookie wykorzystujemy?

a) Pliki niezbędne do działania Sklepu - pliki te umożliwiają prawidłowe działanie Sklepu Internetowego elektra-lampy.pl, logowanie do Sklepu, nawigowanie po Sklepie oraz dokonywanie zakupów. Bez ich zapisania na Twoim urządzeniu korzystanie ze Sklepu jest niemożliwe;

b) Pliki zapewniające bezpieczeństwo transakcji dokonywanych w obrębie Sklepu. Brak tych plików uniemożliwi bezpieczne dokonanie transakcji;

c)Pliki statystyczne - umożliwiają zbieranie przez nas informacji statystycznych na temat sposobu korzystania ze Sklepu;

d) Pliki funkcjonalne - pliki umożliwiające zapamiętanie Twoich ustawień i preferencji. Dzięki zapisaniu tych plików na Twoim urządzeniu m. in. nie będziesz musiał każdorazowo wpisywać loginu i hasła, zostaną Ci wyświetlone produkty ostatnio dodane do koszyka.;.

 

Co zrobić, jeśli nie zgadzasz się na zapisywanie plików na Twoim urządzeniu?

Najczęściej ustawienia przeglądarki domyślnie dopuszczają zapisywanie plików cookie. Jeżeli nie zgadzasz się, na zapisywanie tych plików na Twoim urządzeniu, musisz odpowiednio zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej. Zmiana może polegać na niezapisywaniu plików cookie na Twoim urządzeniu, bądź na każdorazowym informowaniu Cię o zapisaniu danego pliku na Twoim urządzeniu. Możesz również za każdym razem po wizycie w Sklepie usuwać pliki ze swojego urządzenia. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookie dostępne są w ustawieniach oraz w sekcji "Pomoc" Twojej przeglądarki internetowej. Pamiętaj jednak, że ograniczenia w stosowaniu plików cookie mogą utrudnić lub uniemożliwić korzystanie ze Sklepu.

Ustawienia przeglądarki Twojego urządzenia pozwalające na zapisywanie plików oznaczają, że wyrażasz zgodę, aby pliki te zapisywane były na Twoim urządzeniu.

Pozostałe informacje techniczne



Twoje dane osobowe są przechowywane w bazie danych, w której zastosowano środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych zgodne z wymaganiami określonymi przez powszechnie obowiązujące przepisy prawa dotyczące ochrony danych osobowych, w tym rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz. 1024). Dostęp do bazy mają jedynie osoby, posiadające upoważnienia nadane przez administratora danych.

IV. Postanowienia końcowe

W związku z ciągłym rozwojem i postępem techniki zasady określone w niniejszym dokumencie mogą ulec zmianie. O zmianie tych zasad zostaniesz poinformowany z odpowiednim wyprzedzeniem, nie później niż na 7 dni przed ich wprowadzeniem, poprzez zamieszczenie nowej treści niniejszego dokumentu na stronie internetowej

Data ostatniej aktualizacji Polityki 01.07.2015

...jest pusty

Szukaj

Wpisz szukany produkt


Wyszukiwanie zaawansowane
Wysyłka GRATIS
Wszystkie zakupy powyżej 500 zł
WYSYŁKA GRATIS!!!

Przy płatności przelewem
Kinkiet Halogenowy BRASS,Lampa Nowoczesna Mosiądz PROMOCJA
Netto: 104,88 zł 65,04 zł
Brutto: 129,00 zł 80,00 zł
RONDO Eglo 85264 Lampa Stołowa Nocna,Nowoczesna Kula Biała
Netto: 60,16 zł 55,20 zł
Brutto: 74,00 zł 67,90 zł
FUEVA 1 Eglo 31671 Lampa LED Sufitowa,Oprawa Stropowa wpust
Netto: 77,16 zł 59,27 zł
Brutto: 94,90 zł 72,90 zł
PARIS EuroStar 18552/1AB Kinkiet Klasyczny Świecznik,Lampa Stylowa
Netto: 113,01 zł 80,49 zł
Brutto: 139,00 zł 99,00 zł
ZWIS drewno,Lampa Wisząca bez Klosza PROMOCJA
Netto: 37,40 zł 31,71 zł
Brutto: 46,00 zł 39,00 zł
FUEVA 1 Eglo 94058 Lampa LED Sufitowa,Oprawa Stropowa wpust
Netto: 70,65 zł 54,39 zł
Brutto: 86,90 zł 66,90 zł
SPIDER Reality 807706-06 Lampa Sufitowa Nowoczesna,Żyrandol Plafon Halogenowy
Netto: 282,93 zł 212,20 zł
Brutto: 348,00 zł 261,00 zł
SAPARATO IN BIANCO Spot Light Lampa Stołowa Nocna,Abażur Ecru
Netto: 215,45 zł 178,05 zł
Brutto: 265,00 zł 219,00 zł
Żarówka Reflektor Spot R50 ŻÓŁTA E14 40W General Electric
Netto: 6,50 zł 4,80 zł
Brutto: 8,00 zł 5,90 zł
PICASSO EuroStar 12075/8 Żyrandol Biały Kryształy,Lampa Sufitowa Wisząca
Netto: 860,98 zł 730,90 zł
Brutto: 1,059,00 zł 899,01 zł
Żarówka E14 40W dekoracyjna płomyk VINTAGE Eglo 49508
Netto: 14,55 zł 8,00 zł
Brutto: 17,90 zł 9,84 zł
SOLERO MaxLight Lampa Sufitowa Wisząca,Nowoczesna Biała
Netto: 780,00 zł 467,48 zł
Brutto: 959,40 zł 575,00 zł
Kinkiet GREEN Stylowy,Lampa ZIELONA Naścienna,PROMOCJA
Netto: 58,54 zł 36,59 zł
Brutto: 72,00 zł 45,01 zł
CAMPANULA Reality C997102RT Kinkiet Klasyczny Mosiądz
Netto: 56,91 zł 43,01 zł
Brutto: 70,00 zł 52,90 zł
BELINDA Italux MD28708-1 Lampa Wisząca Klasyczna PROMOCJA
Netto: 89,43 zł 62,60 zł
Brutto: 110,00 zł 77,00 zł
COSMO Reality Listwa Oświetleniowa,Kinkiet Nowoczesny
Netto: 80,49 zł 52,32 zł
Brutto: 99,00 zł 64,35 zł
Żarówka PAR20 Halogen 50W Philips
Netto: 29,59 zł 20,72 zł
Brutto: 36,40 zł 25,49 zł
CUBE Reality 208801-06 Kinkiet Nowoczesny Halogenowy
Netto: 53,66 zł 32,20 zł
Brutto: 66,00 zł 39,61 zł
OLIMPIA EuroStar 3084/8 Żyrandol Złoty Kryształowy,Lampa Sufitowa Wisząca
Netto: 1,023,58 zł 804,07 zł
Brutto: 1,259,00 zł 989,01 zł
COCO Plus EuroStar 3419/5 Lampa Sufitowa Wisząca,Żyrandol Abażur Czarny
Netto: 503,25 zł 446,34 zł
Brutto: 619,00 zł 549,00 zł
ZOLA Eglo 83405 Lampa Łazienkowa nad Lustro,Kinkiet Nowoczesny
Netto: 170,65 zł 160,08 zł
Brutto: 209,90 zł 196,90 zł
CRISTALDREAM Spot Light 5121601 Lampa Sufitowa Szkło,Oczko Halogenowe
Netto: 100,10 zł 64,23 zł
Brutto: 123,12 zł 79,00 zł
FUEVA 1 Eglo 94523 Lampa LED Sufitowa,Plafon Łazienkowy
Netto: 93,42 zł 77,16 zł
Brutto: 114,90 zł 94,90 zł
Klosz E14 KULKA do Lampy Wiszącej,Kinkietu
Netto: 13,82 zł 10,37 zł
Brutto: 17,00 zł 12,76 zł
Żarówka Halogenowa Philips 12V GU5.3 20W Essential PROMOCJA
Netto: 5,61 zł 3,66 zł
Brutto: 6,90 zł 4,50 zł
VENICE Westinghouse PROMOCJA Lampa Sufitowa Wisząca,Nowoczesna Halogenowa
Netto: 161,79 zł 64,72 zł
Brutto: 199,00 zł 79,61 zł
BUQUET Spot Light 5050111 Kinkiet Świecznikowy Brąz,Lampa Stylowa Kryształy
Netto: 178,86 zł 153,66 zł
Brutto: 220,00 zł 189,00 zł
FLORENCJA EuroStar 1448/8 Żyrandol Kryształowy,Lampa Sufitowa Wisząca
Netto: 885,37 zł 804,07 zł
Brutto: 1,089,00 zł 989,01 zł
Żarówka LED E14 2W Świecowa Przezroczysta
Netto: 16,18 zł 10,49 zł
Brutto: 19,90 zł 12,90 zł
Klosz Eglo LIBRA 83619 do Lampy Sufitowej,Plafonu
Netto: 37,40 zł 29,92 zł
Brutto: 46,00 zł 36,80 zł
MANHATTAN EuroStar Lampa Sufitowa Kryształy,Wisząca Czarna
Netto: 104,88 zł 80,49 zł
Brutto: 129,00 zł 99,00 zł
MARS MaxLight Lampa Sufitowa Wisząca,Żyrandol Nowoczesny Halogenowy
Netto: 1,373,71 zł 829,19 zł
Brutto: 1,689,66 zł 1,019,90 zł
SOLERO MaxLight Lampa Sufitowa Nowoczesna,Plafon Biały
Netto: 598,00 zł 358,54 zł
Brutto: 735,54 zł 441,00 zł
Ładowarka GP PowerBank Uniwersal PB19GS-U1
Netto: 78,05 zł 65,85 zł
Brutto: 96,00 zł 81,00 zł
DATA Reality Lampa LED Biurkowa,Stołowa Nocna Czarna
Netto: 117,07 zł 64,96 zł
Brutto: 144,00 zł 79,90 zł
JASMIN EuroStar 60101/1 Lampa Wisząca z kryształami
Netto: 129,27 zł 80,49 zł
Brutto: 159,00 zł 99,00 zł
Kinkiet KRZAK Namat,Lampa BRĄZ Stylowa PROMOCJA
Netto: 72,36 zł 47,97 zł
Brutto: 89,00 zł 59,00 zł
FUEVA 1 Eglo 31673 Lampa LED Sufitowa,Oprawa Stropowa wpust
Netto: 73,09 zł 59,27 zł
Brutto: 89,90 zł 72,90 zł
PIGGY Reality Lampa LED Biurkowa PROMOCJA
Netto: 178,05 zł 97,93 zł
Brutto: 219,00 zł 120,45 zł
KOLOR 2 Senti W-70352H Lampa Sufitowa Wisząca PROMOCJA
Netto: 121,14 zł 80,49 zł
Brutto: 149,00 zł 99,00 zł
ALLY Reality 998079-6 Lampa Sufitowa Nowoczesna,Żyrandol Plafon Halogenowy
Netto: 560,16 zł 392,11 zł
Brutto: 689,00 zł 482,30 zł
BESTA Reality R2080-28 Kinkiet Nowoczesny,Lampa Wiklinowa Brąz
Netto: 121,14 zł 96,75 zł
Brutto: 149,00 zł 119,00 zł
FUEVA 1 Eglo 94075 Lampa LED Sufitowa,Plafon Łazienkowy
Netto: 120,24 zł 81,22 zł
Brutto: 147,90 zł 99,90 zł
PINTO Eglo 89833 Lampa Sufitowa Wisząca,Żyrandol nowoczesny
Netto: 360,90 zł 243,82 zł
Brutto: 443,90 zł 299,90 zł
NOVA Reality Lampa Wisząca Kula,Żyrandol Nowoczesny
Netto: 1,093,50 zł 710,77 zł
Brutto: 1,345,00 zł 874,25 zł
SEGMENT Reality 914026 Lampa Sufitowa Wisząca,KULA Nowoczesna
Netto: 140,65 zł 89,35 zł
Brutto: 173,00 zł 109,90 zł
BUQUET Spot Light 5110911 Żyrandol Kryształowy Brąz,Lampa Wisząca Stylowa
Netto: 1,543,90 zł 1,218,70 zł
Brutto: 1,899,00 zł 1,499,00 zł
SIDNEY Eglo 83966 Lampa Ogrodowa Klasyczna,Kinkiet Zewnętrzny IP44
Netto: 243,82 zł 162,52 zł
Brutto: 299,89 zł 199,90 zł
FUEVA 1 Eglo 94078 Lampa LED Sufitowa,Plafon Łazienkowy
Netto: 116,18 zł 81,22 zł
Brutto: 142,90 zł 99,90 zł
UP2 Eglo 82844 Lampa Stojąca Podłogowa,Nowoczesna Mosiądz
Netto: 113,74 zł 95,85 zł
Brutto: 139,90 zł 117,90 zł
Żarówka LED E14 4W Płomyk Przezroczysta
Netto: 21,06 zł 16,18 zł
Brutto: 25,90 zł 19,90 zł
TIZA Reality Żyrandol Świecznik Klasyczny,Lampa Sufitowa Wisząca
Netto: 178,05 zł 115,73 zł
Brutto: 219,00 zł 142,35 zł
Żarówka LED E14 Świeca Kryształowa 3W GTV
Netto: 31,63 zł
Brutto: 38,90 zł
ESTERNA Reality C31370-2RT Lampa Ogrodowa IP54,Kinkiet Zewnętrzny
Netto: 188,62 zł 94,31 zł
Brutto: 232,00 zł 116,00 zł
Żarówka E14 SOFT 40W Biała ANSlighting
Netto: 4,47 zł
Brutto: 5,50 zł
DATA Reality Lampa LED Biurkowa,Stołowa Nocna Biała
Netto: 117,07 zł 64,39 zł
Brutto: 144,00 zł 79,20 zł
Żarówka LED E27 6W Kula Przezroczysta Glob
Netto: 34,88 zł 26,16 zł
Brutto: 42,90 zł 32,18 zł
Żarówka LED E14 4W Kula Przezroczysta
Netto: 21,06 zł 12,11 zł
Brutto: 25,90 zł 14,90 zł
Żarówka LED E14 4W Świecowa Przezroczysta
Netto: 21,06 zł 12,11 zł
Brutto: 25,90 zł 14,90 zł
Żarówka LED E27 4W Kula Przezroczysta
Netto: 21,06 zł 14,55 zł
Brutto: 25,90 zł 17,90 zł
HARMONIE Reality R3171-06 Lampa Sufitowa Wisząca,Kryształki
Netto: 129,27 zł 101,63 zł
Brutto: 159,00 zł 125,00 zł
Żarówka LED E27 4W Ciepła Biała
Netto: 13,74 zł
Brutto: 16,90 zł
Żarówka LED E14 płomyk 4W Zimna Biała
Netto: 13,74 zł
Brutto: 16,90 zł
Żarówka LED E27 4W Kula Przezroczysta Glob
Netto: 27,56 zł 20,24 zł
Brutto: 33,90 zł 24,90 zł
Żarówka LED E14 2W Świecowa Przezroczysta
Netto: 16,18 zł 10,49 zł
Brutto: 19,90 zł 12,90 zł
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.